Ispisao je povijest hrvatskog nogometa, pa ispalio: 'Žurim, vidimo se'

Hajduk je u 2. pretkolu Europske lige slavio na gostovanju protiv Dundalka sa 2:0. Bila je to jedna teška utakmica za Bijele, ali napokon i dobra predstava u Europi.

18.7.2014.
8:40
VOYO logo

"Vrlo sam zadovoljan, dobar rezultat za nas. Mislim da je Dundalk odigrao dobru partiju, snažni su, mogu biti nezgodni, igraju nogomet kakav nam je nepoznanica... Ali smo im mi dobro parirali. Ne da su dobri u duelu, nego vrlo dobri! Da, iskoristili smo svoje šanse", rekao je trener Hajduka Igor Tudor nakon utakmice.

Veliki problem Hajduku predstavio je i sami teren. Umjetna trava i male dimenzije terena nešto je na što Bijeli nisi navikli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neobična utakmica za nas. Umjetna trava, dimenzije terena dosta manje, vrsta njihova nogometa koja se temelji samo na snazi i duelu i dugim loptama, sve je to napravilo da je Dundalk bio bolji nego rezultat govori, ali s druge strane mi smo imali još šansi... Naša je kvaliteta presudila, bolji smo od njih i uvjeren sam da će u Splitu biti još bolja naša predstava! Ovdje je bilo teško igrati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo ime utakmice na kraju je bio Nikola Vlašić, iznenađenje u sastavu Splićana koje je na kraju postalo najmlađi strijelac-debitant Hajduka u nekoj europskoj utakmici.

"Drago mi je zbog njegova gola. Bit će prilike za sve, svaka četiri dana se igra i svatko može i sačuvati status ili se nametnuti", rekao je Tudor, a potom je progovorio i Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostvarenje moga sna, drago mi je. Sretan sam, žurim u autobus, vidimo se na aerodromu" rekao je 16-godišnji brat Blanke Vlašić i odjurio s ostatkom momčadi, javlja Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo