Izbornik najavio promjene i otkrio novi plan za pobjedu

Vatreni su nakon povratka iz Reykjavika odradili trening u Maksimiru gdje će u utorak odigrati uzvratnu utakmicu s Islandom i probati osigurati nastup na SP-u u Brazilu.

17.11.2013.
11:04
VOYO logo

''Ja se nadam, zapravo sam uvjeren, da ćemo mi u Zagrebu ponoviti našu dominaciju jer su se oni potrošili više nego što su htjeli. Vjerujem da ćemo na kraju biti oni koji će slaviti'', rekao je izbornik Niko Kovač i najavio bolju Hrvatsku u Maksimiru.

''Pritisak je tu, s njihove i naše strane. Sigurno da su ovi zadnji rezultati utjecali na samopouzdanje u momčadi, ali to nije alibi. Imamo kvalitetne igrače, a ja sam uvjeren da će Maksimir biti pun, da će nas navijači bodriti i da ćemo mi biti ti koji će ići u Brazil. Ja sam optimist da će se naša igra promijeniti u Zagrebu, da nećemo više igrati s toliko centaršuteva, nego ćemo spustiti loptu na zemlju, gdje imamo veću brzinu od njih, pogotovo u završnici. Mi igramo kod kuće, bit će 30 tisuća ljudi, dobra atmosfera i dečki znaju da će ih to ponijeti'', kazao je Kovač, a kapetan Darijo Srna dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Znam da kritike dolaze sa svih strana i da navijači očekuju puno više, ali ja ih molim i pozivam na pozitivnu atmosferu tih 90 minuta. Možda neće biti bajna igra, ali ja sam uvjeren da će svaki igrač dati 100 posto da Hrvatska bude u Brazilu'', rekao je Srna, a Danijel Pranjić zaključio:

''Sad je sve na nama, igramo pred našom publikom, na našom stadionu i idemo u Brazil''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo