Niko Kovač izbacio Mandžukićevog agenta iz hotela

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač zabranio je predstavnicima Marija Mandžukića da borave u kampu naše nacionalne vrste u Bad Tatzmannsdorfu.

“Da agent sjedi ovdje pored mene u hotelu, to nije moguće. Neka se čuju telefonom”, prenosi Kovačevu izjavu njemačka novinska agencija SID.

Jasno, razlog zbog kojeg je Mandžukić u kontaktu s agentom je činjenica da je na izlaznim vratima Bayerna, iako ga ugovor veže do 2016. godine. Kovač bi bio sretan da odluka o budućnosti 28-godišnjeg napadača bude poznata prije Svjetskog prvenstva u Brazilu.

“Naravno da bi mi bilo draže da se sve riješi prije. Ali, na to ne mogu utjecati. Mario može igrati bilo gdje u Europi, nisam zabrinut za njega.”

Osvrnuo se potom Kovač i na skorašnji Mundijal i utakmicu protiv Brazila kojom će naša reprezentacija 12. lipnja otvoriti prvenstvo.

“Brazil mora postati svjetski prvak, pritisak na reprezentaciju je ogroman. Takav pritisak igrači neće osjetiti više nikad u životu. Nadam se da to može biti naša prednost i da možemo napraviti iznenađenje”, zaključio je Kovač.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr