To bi bio potez! Vatreni seli u Juventus?

26.7.2013.
15:31
VOYO logo

Hrvatski se reprezentativac, što nije nikakva tajna, ne nalazi u prvim planovima novog menadžera Evertona Roberta Martineza. Štoviše, Everton traži novog napadača, te je vrlo zainteresiran za Talijana Matrija (28), koji nije zadovoljan svojim statusom u momčadi talijanskog prvaka.

Problem za Everton predstavlja 15 milijuna eura odštete koliko torinski klub traži, no Martinez bi istu volio srezati slanjem Nikice Jelavića u suprotnom smjeru, ukoliko ga u skorašnjem roku ne uspije prodati nekom klubu. Da li je Juventus zainteresiran za takvu kombinaciju, ostaje nepoznato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelavić je nakon dolaska iz Rangersa u siječnju 2012. sjajno startao i u prvih je 13 utakmica Premierlige postigao devet golova. No, prošla mu sezona nije bila ni približno tako uspješna: u 37 je nastupa u elitnom engleskom rangu zabio samo sedam pogodaka.

Matri je pak u prošloj sezoni nastupio u 22 utakmice Serije A za Juventus, no samo je dva puta odigrao svih 90 minuta, dok je čak 12 puta u igru ulazio s klupe za pričuve. Unatoč malo prilika postigao je osam pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo