NIKAD NEĆE DOBITI ZLATNU LOPTU, ALI... / 'Luka Modrić je najbolji vezni nogometaš na svijetu'

Image

Luka Modrić je najbolji nogometaš na svijetu na svojoj poziciji. Tvrdnja je to predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davora Šukera.

17.9.2016.
16:43
VOYO logo

U razgovoru za španjolski dnevnik AS Šuker je priznao da Modrić teško može dobiti neku uglednu individualnu nagradu, poput Zlatne lopte, prvenstveno zato što živi u eri briljantnih napadača. No, za nekadašnjeg napadača Real Madrida aktualni je veznjak Kraljevskog kluba najbolji na poziciji koju pokriva.

'Poštuje ga cijeli nogometni svijet'

"Pored Ronalda, Messija, Neymara, Suareza nije lako osvojiti nagradu, ali Modrić je najbolji na svojoj poziciji. Ono što želim Luki, zato što znam da ga to najviše uzbuđuje, jest što više trofeja s Real Madridom. Luka je sjajna osoba i poštuju ga svi u nogometnom svijetu. Pošten je, skroman i radišan dečko, a to se cijeni u klubu kakav je Real", poručio je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I u najvećem Realovom suparniku Barceloni Hrvatska ima svoga predstavnika koji je na visokoj cijeni. Šuker se, ipak, nije htio uvući u debatu o tome tko je bolji - Modrić ili Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čovječe, to je kao da me pitat volim li više oca ili majku. Novinari iz Madrida će reći da je bolji Modrić, a oni iz Katalonije da je to Rakitić. A ja sam Hrvat. Ono što mogu reći kao predsjednik HNS-a je da sam ponosan na obojicu jer predstavljaju našu zemlju u dva najbolja kluba na svijetu", zaključio je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo