Nijemci tvrde da je Olić dogovorio svoj odlazak

Bild tvrdi da je Ivica Olić sve dogovorio s Wolfsburgom i da će na kraju sezone promijeniti radnu sredinu. Ćorluka je, pak, odradio prvi trening s Bayerom nakon kojeg je bio vrlo zadovoljan.

1.2.2012.
15:38
VOYO logo

Novo tiskano izdanje njemačkog tjednika Sport Bild donosi tekst o hrvatskom napadaču minhenskog Bayerna i hrvatske nogometne reprezentacije Ivici Oliću.

Hrvatski napadač se napokon riješio svih problema s ozljedama i želi redovito igrati, što namjerava objasniti treneru Juppu Heynckesu u četiri oka. Ugovor mu istječe na kraju sezone. "Sada sam potpuno spreman i trener ne može reći da ne igram jer mi nedostaje kondicije", rekao je Olić za kojeg Bild tvrdi da je donio odluku te da će sljedeće sezone igrati za Wolfsburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A prvi trening Vedrana Ćorluke (26) u redovima Bayer Leverkusena privukao je veliku medijsku pozornost.

Pod zubatim suncem Čarli je odradio svoj premijerni trening s Apotekarima otkako je kompletiran njegov transfer iz Tottenhama (do kraja sezone uz mogućnost prvokupa, op.a.). U prvih pola sata treninga iz Bayera su dopustili novinarima, fotografima i snimateljima da snime prve kadrove Ćorluke u novom okruženju u kojem će nositi dres s brojem 14.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je vrlo zabavno. Vrlo su me toplo primili i osjećam se fizički u vrhunskoj formi. Momčad posjeduje veliku kvalitetu i to je potvrdila na treningu", izjavio je Ćorluka.

A trener HSV-a Thorsten Fink se dotaknuo se hrvatskog nogometaša Mladena Petrića, točnije njegove budućnosti u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogovorili smo s Mladenom da ćemo u ožujku zajedno sjesti i vidjeti kako dalje. Do tada će nam on sigurno donijeti uspjeha. HSV mu je dao ponudu prošlog ljeta, a Mladen ju je odbio", izjavio je Fink.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo