NIJEMCI LANSIRALI SENZACIJU: / Conte na rubu otkaza, Chelsea preuzima bivši trener Borussije Dortmund

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON
Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Njemački tjednik Sport Bild objavio je u srijedu senzacionalnu vijest kako se Chelsea sprema otpustiti Antonija Conte i na mjesto trenera dovesti Thomasa Tuchela.

23.8.2017.
11:21
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Sport Bild tvrdi da su u Chelseaju počeli gubiti živce s talijanskim stručnjakom. Iako im je prošle sezone donio naslov engleskog prvaka, Conte je sve češće u nemilosti uprave predvođene vlasnikom Romanom Abramovičem.

Image
CHELSEA UZVRAĆA UDARAC: /

Najbolji klupski strijelac kažnjen s 2.5 milijuna kuna

Slučaj Diega Coste

Čelnicima kluba nije dobro sjelo što je 48-godišnji Talijan na kraju prošle sezone SMS-om obavijestio španjolskog napadača Diega Costu da mu više nije potreban. Osim što se riješio najboljeg strijelca, narušio je i ugled kluba neprimjerenim načinom komunikacije. Također, Conte je u više navrata kritizirao vodstvo kluba jer mu nije dovelo više zvučnih pojačanja tijekom ljetnog prijelaznog roka. Pomogao mu svakako nije ni neočekivani domaći poraz od Burnleyja (2-3) na startu nove sezone Premier lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog svega su toga, navodi Sport Bild, u Chelseaju počeli pripremati teren za rastanak s bivšim talijanskim izbornikom. Abramovič je navodno naredio klupskoj direktorici Marini Granovskajoj da kontaktira s Tuchelom (43) što je ova i napravila, obavijestivši njemačkog stručnjaka da je prvi izbor za Conteova nasljednika. Tuchel je na kraju prošle sezone, samo nekoliko dana poslije osvajanja Kupa, napustio klupu Borussije Dortmund zbog razilaženja s klupskim šefovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otada čeka novi posao, a pokažu li se informacije poznatog tjednika točnima, mogao bi ga naći u Premier ligi. Engleski govori odlično, tako da mu prilagodba ne bi trebala biti previše teška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo