NIJE UPISAO NITI JEDAN SLUŽBENI NASTUP, A ODUŠEVIO: / Bivši dinamovac potpisao za Chelsea

Image

Bivši vratar Dinama, Portugalac Eduardo, potpisao je novi ugovor i vezao se za nove prvake engleske Premierlige na još godinu dana.

23.5.2017.
17:47
VOYO logo

Ovaj 34-godišnji vratar prošlog je ljeta prešao iz Dinama, nakon što su modri bili osvojili 11 uzastopni naslov prvaka Hrvatske i nakon što je s Portugalom osvojio naslov prvaka Europe.

JUČER U DINAMOVOM DRESU, DANAS U CHELSEAJEVOM: Premierligaš predstavio Eduarda

Bio je treća opcija iza jednog od najboljih vratara svijeta Thibauta Courtoisa i sjajnog Bosanca Asmira Begovića, a s 34 godine dobio je novi jednogodišnji ugovor, iako cijele sezone nije upisao nijedan službeni nastup. Ipak, u klubu ga jako cijene i odlučili su ga zadržati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otkad nam se pridružio prošlog ljeta, Eduardo je bio primjer pravog profesionalca. Oduševljeni smo što je odabrao budućnost u Chelseaju. Koristio je svoje bogato iskustvo igranja na najvišoj razini kako bi izvukao maksimum iz svojih kolega golmana, bio je pouzdan, popularan je i poštovan član momčadi", objasnio je tehnički direktor Chelseaja Michael Emenalo, objavljeno je na službenoj internetskoj stranici kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan što ostajem u Chelseau još godinu dana. Ova sezona bila je vrlo uspješna za klub, svi su učinili da se ovdje osjećam kao kod kuće, kao dio obitelji. Nadam se da će i sljedeća sezona biti ovako pozitivna i da ćemo osvojiti mnogo trofeja", rekao je Eduardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo