NIJE SLUŠAO: / Srna i Eduardo ostaju bez Lige prvaka zbog čudne trenerove odluke?

Image
Foto: AFP

Turski nogometni doprvak Fenerbahçe uložio je službeni protest UEFA-i zbog nastupa brazilskog reprezentativca Freda (22) za ukrajinski Šahtar iz Donjecka u prvoj utakmici 3.

31.7.2015.
10:51
AFP
VOYO logo

Iz Fenerbahçea smatraju kako Fred nije smio nastupiti jer je bio pozitivan na dopinškoj kontroli tijekom nedavno održane Copa Americe u Čileu. A-nalaz dopinške kontrole pokazao je kako je Fred bio pozitivan na zabranjeni diuretik, a ukoliko to potvrdi i B-nalaz, očekuje ga duža zabrana nastupa.

Lucescu nije poslušao UEFA-u

Trener Šahtara Mircea Lucescu priznao je kako je UEFA savjetovala njegov klub da ne uvodi Freda u igru, no odlučio ga je ipak postaviti u sastav jer još uvijek nije stigla obavijest o kazni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije utakmice UEFA nas je savjetovala da Fred ne igra, ali nismo dobili nikakav službeni dokument. Bila je to samo verbalna preporuka. Još uvijek čekamo B-nalaz. Kada dođe službena odluka, naravno da ćemo je se držati", izjavio je trener naših Darija Srne i Eduarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz UEFA-e su objavili kako će odluku o ovom slučaju donijeti u ponedjeljak. Uzvratna utakmica između Šahtara i Fenerbahçea igrat će se u srijedu u Lavovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo