NIJE MU NA PAMETI: / Alen Halilović kaže da ne razmišlja o hrvatskoj reprezentaciji

Image
Foto: Screenshot/Instagram
Image
Foto: Screenshot/Instagram

Pretposljednje mjesto ljestvice španjolskog nogometnog prvenstva nakon 28. odigranih kola drži sastav Sporting Gijona u grčevitoj borbi za očuvanje prvoligaškog statusa.

8.3.2016.
20:45
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Dobio je 19-godišnji veznjak nedavno i poziv izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačića za priključenje izabranoj vrsti kojoj 23. i 26. ovog mjeseca slijede prijateljske utakmice protiv Izraela (u Osijeku) i Mađarske (u Budimpešti). Jasno, Halilović kaže da ga priključenje reprezentaciji, za koju je posljednji puta upisao nastup još u prosincu 2014., veseli, no o nastupu za Hrvatsku u ovome trenutku ne razmišlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog je jasan. Do priključenja Čačićevoj momčadi pred Halilovićev i suigračima iz španjolskog kluba još su dva prvenstvena ogleda i to gostovanje kod Malage, a potom domaćinstvo drugoplasiranom madridskom Atleticu.

Koncentriran na klub

"Za poziv u reprezentaciju mogu zahvaliti Sportingu, trenerima i suigračima. Zahvaljujući njima ponovno sam na popisu", kaže Halilović koji je najavio da je pred klubom promjena dinamike igre, a u momčadi vjera da mogu očuvati prvoligaški status budući da ih od sigurne zone dijele samo dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato i kaže da o hrvatskoj reprezentaciji u ovome trenutku ne razmišlja, na pameti mu je, premda se raduje mogućnosti nastupa na Europskom prvenstvu u Francuskoj, tek očuvanje kluba u Primeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo