NIJE CHELSEA: / Simeone ništa ne skriva, potvrdio je koga će voditi sljedeće sezone

Image
Foto: Screenshot

Njegovo se ime posljednjih dana razvlačio kroz medije koji su ga selili na klupu londonskog Chelseaja i milanskog Intera.

4.3.2016.
21:19
Screenshot
VOYO logo

"Cijelu sam karijeru nomad. Počeo sam putovati sa 20 godina i obišao sam mnoga mjesta kao igrač i kao trener. Smatram da je najbolje biti ondje gdje se osjećate ugodno, jer moguće je osjećati se loše i na nekim čarobnim mjestima. A ja se ugodno osjećam na klupi Atletico Madrida", kazao je Simeone potvrdivši tako svoj ostanak u klubu u kojem je status legende stekao u igračkim danima, a potvrdio ga naslovima u španjolskom prvenstvu i Europskoj ligi vodeći momčad s klupe.

"Kroz karijeru sam upoznao mnoge trenere različitih filozofija, poput Josea Mourinha ili Josepa Guardiole. Njihovi su pogledi na nogomet fantastični, imaju svoje ideju nogometa i one su jednako dobre. Mene nitko ne inspirira, ne zagovaram neki poseban stil nogometa, samo želim iz momčadi koju vodim izvući maksimum i pobjeđivati u utakmicama", kazao je trener čija je momčad trenutačno druga na ljestvici španjolske Primere sa osam bodova zaostatka za Barcelonom i četiri više u odnosu na gradskog rivala Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo