NEVOLJE U RAJU: / Nezadovoljna zvijezda izazvala potres uoči utakmice protiv Hrvatske

Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Iako se sve činilo savršenim u španjolskoj reprezentaciji nakon dviju pobjeda na Europskom prvenstvu u Francuskoj, atmosfera ipak nije tako idealna.

20.6.2016.
17:32
AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

U ponedjeljak ju je narušio krilni napadač Chelseaja Pedro Rodriguez, otkrivši medijima kako nije zadovoljan svojim statusom. Španjolski izbornik Vicente del Bosque u napadačkoj je liniji odlučio dati prednost Nolitu, Alvaru Morati i Davidu Silvi, a Pedro je dobio ulogu džokera. U pobjedi protiv Češke (1-0) ušao je u 82. minuti, dok u trijumfu protiv Turske (3-0) nije dobio ni sekunde.

'Teška mi je ova uloga'

"Moja su očekivanja bila drugačija. Ovo nije ono što sam htio. Teška mi je ova uloga, doći ovdje samo da bih bio dio grupe - nije vrijedno", rekao je Pedro za Zero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko sati kasnije se pojavio na konferenciji za novinare i ipak donekle povukao ručnu kočnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako moram ispraviti situaciju, ispričavam se navijačima koji su se uvrijedili. Više volim biti na terenu nego igrati malo. Ali sretan sam što sam ovdje i nastavit ću raditi i boriti se kako bih pomogao momčadi. Nikad nisam rekao da ne želim biti ovdje ili da želim otići. Jednostavno svi želimo igrati", dodao je Pedro na presici uoči utakmice protiv Hrvatske (utorak, 21 sat).

'Pedro mi se ispričao'

Za Radio Marcu se po ovom pitanju oglasio i izbornik Del Bosque koji je pokušao primiriti situaciju i uvjeriti javnost da je sve u redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznenadio me Pedrov istup. Razgovarao sam s njim, ispričao mi se i rekao da nije želio uzrokovati probleme. Ovo ništa ne mijenja, mi smo obitelj u kojoj vlada dobra atmosfera i ovo je neće poremetiti", poručio je Del Bosque.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo