NEUNIŠTIVI BUFFON RADIO ČUDA: / Juan Cuadrado majstorijom za pamćenje donio pobjedu Juventusu

Image
Foto: AFP, PHILIPPE DESMAZES

Nogometaši Juventusa u drugoj su utakmici Dinamove skupine H Lige prvaka kao gosti svladali Lyon s 1-0, a apsolutni junak utakmice bio je legendarni vratar Gianluigi Buffon (38).

18.10.2016.
22:41
AFP, PHILIPPE DESMAZES
VOYO logo

Bez ozlijeđenih hrvatskih reprezentativaca Marija Mandžukića i Marka Pjace, Stara dama se mučila u Lyonu i vjerojatno bi se iz Francuske vratila bez bodova da na vratima nije bilo čudesnog Buffona. Slavni vratar je u 35. minuti obranio jedanaesterac Alexandreu Lacazetteu, što mu je četvrti zaustavljeni kazneni udarac u Ligi prvaka, ali i prvi nakon svibnja 2003. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crveni karton Lemine

No, to je bilo ništa prema onome što je uslijedilo u drugom poluvremenu. U dva je navrata nevjerojatnim refleksom spasio Juventus i prometnuo se u istinskog junaka utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 54. minuti stvari su za Juventus postale još kompliciranije jer je drugi žuti karton dobio Mario Lemina. Juve je klub s najviše crvenih kartona u povijesti Lige prvaka, ovo im je bio već 22. u nizu, a najbliži pratitelji imaju pet manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz mrtvog kuta

Iako bi u tim trenucima vjerojatno bili zadovoljni i bodom, Torinezi su na kraju uzeli sva tri i to zahvaljujući majstoriji Juana Cuadrada koji je u 76. minuti prošao po desnoj strani i onda zakucao loptu u gol praktički iz mrtvog kuta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski prvak je tako i dalje na čelu skupine sa sedam bodova, koliko ima i drugoplasirana Sevilla. Lyon je ostao na tri boda, a na začelju je Dinamo s nulom.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo