NET.HR DOZNAJE: / Zoran Zekić donio važnu odluku zbog bolnog prizemljenja, opterećenje na igrače Osijeka veće je nego ikad prije

Image
Foto: PIXSELL

Trener Osijeka Zoran Zekić odlučio je ne izlaziti u medije uoči prvog susreta 3. pretkola Europske lige protiv velikog nizozemskog PSV-a u Eindhovenu.

24.7.2017.
15:09
PIXSELL
VOYO logo

To je posljedica loših rezultata u dvije uvodne utakmice u HNL-u protiv novog prvoligaša Rudeša u Gradskom vrtu (1-1) i jučerašnjeg remija protiv Istre na Aldo Drosini (1-1). Zekić je odlučio malo prodrmati momčad, spremiti je što bolje za jednu od najvećih utakmica u povijesti kluba, ako ne i najveću. Jer, ne igra se protiv PSV-a svaki dan.

GDJE GLEDATI DINAMO, HAJDUK I OSIJEK? HTV prenosi dvije utakmice, Osječani brutalno spustili ekipi s Prisavlja

HNL prizemljio Osijek

Iako je Osijek oduševio u oba susreta protiv Luzerna, u HNL-u su doživjeli hladan tuš, svojevrsno prizemljenje. I to je alarm za hrabre Osječane. Očito se malo poletjelo visoko, pa se i lošije odigralo protiv dva objektivno slabija kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda su se pomalo igrači Osijeka vodili i za onim, dobro nam znanim hrvatskim razmišljanjem - "lako ćemo". Nikad ne treba unaprijed upisati bodove. U ovom slučaju, Osijek je već izgubio četiri boda u prvih dva susreta. Tako to biva, to je nogomet.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

16.07.2017., stadion Gradski vrt, Osijek - Hrvatski Telekom Prva liga, 1. kolo, NK Osijek - NK Rudes. Muzafer Ejupi. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

JOŠ JEDNA PODJELA BODOVA: Osijek ne zna za pobjedu u hrvatskom prvenstvu

Pred sam polazak u Eindhoven održat će se kraća presica

To je sport. Nadalje, Zekić će pred sam polazak održati u Puli jednu kraću konferenciju za medije. Tako su nogometaši Osijeka sad u izolaciji. Doznajemo i kako poziva prema Osijeku od strane medija ima sa svih strana, opterećenje igračima Osijeka veće je nego ikad prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KAKAV DAN ZA HRVATSKI NOGOMET: I Osječani izborili treće pretkolo u Europi, slavni PSV stiže u Gradski vrt

Svi samo zovu i zovu... Nije niti čudno. Osijek je hit, Osijek je dobio predznak europski i konačno grad na Dravi može uživati u dobrim predstavama svojih ljubimaca.

Bez obzira na dva slabija nastupa protiv Rudeša i Istre 1961. Sve je to škola. Na greškama se uči. A Zekić želi da njegovi igrači budu usredotočeni samo na utakmicu i posebno na treninge za susret u četvrtak protiv PSV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LUDO SLAVLJE: Simbioza igrača i Kohorte bila je veličanstvena, Osječani iz svlačionice poslali poruku

Struka kluba želi što bolje pripremiti momčad

Struka kluba želi što bolje pripremiti momčad, analizirati protivnika da bi se što bolje prezentirala država Hrvatska i hrvatski nogomet. Čelnici kluba, također, zamoljeli su da se malo "olabavi" s press aktivnostima, a sve i samo u svrhu što boljeg razultata.

Nakon Luzerna, kako u klubu ističu, dobro se vidjelo gdje je Osijek i koliko se truda, rada i neizvjesnosti uložilo u ovaj projekt jakog Osijeka. Stoga, mjesta nekom padu u igračkom segmentu jednostavno nema. Kao što nema niti straha od PSV-a. Susret između PSV-a i Osijeka na rasporedu je u četvrtak s početkom u 19. sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo