NESLOMLJIVI MANDŽUKIĆ POPUT PRAVOG RATNIKA: / Super Mario protiv Islanda i sa povezom na desnoj ruci

Image

Ponajbolji hrvatski napadač Mario Mandžukić večeras će protiv Islanda na praznom Maksimiru istrčati s povezom na desnoj ruci, javlja 24 sata.

12.11.2016.
17:14
VOYO logo

S povezom na desnoj ruci Mario Mandžukić igrao je za Juventus protiv Chieva prošlog vikenda i - zabio je gol. S istim tim povezom istrčat će Mandžo i večeras na Maksimir u 18 sati protiv Islanda u sklopu 4. kola skuine I kvalifikacija za SP u Rusiji 2018. godine.

UŽIVO: ČAČIĆ U POSLJEDNI TRENUTAK ODLUČIO: Luka Modrić na klupi, šansu dao Kovačiću

Slomio košćicu u ruci

Mandžukić zaštitu na ruci nosi jer je slomio jednu košćicu, no ne brine ga to previše jer je konačno počeo zabijati i za raprezentaciju i za svoj Juventus. U posljednje dvije od tri utakmice za Staru damu Mandžo je dva puta bio strijelac i tako prekinuo post dug više od 740 minuta. Također, u posljednja dva susreta za Hrvatsku je ukupno zabio čak 4 gola (hat - trick Kosovu u Skadru i jedan pogodak Finskoj) te joj donio šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao i s maskom na licu zbog slomljenog nosa, stradavala su mu koljena, gležnjevi i mišići

Jedno vrijeme Mandžukić je igrao i s maskom na licu zbog slomljenog nosa, tijekom karijere stradavala su mu koljena, gležnjevi i mišići... Ali uvijek kad bi igrao, bez obzira koju ozljedu vukao i u kojem stanju nastupio, neosporno je da je Mandžo uvijek davao sve od sebe. Nadamo se da će tako biti i večeras protiv Islanda. A kad bi još zabio gol... Jer, njegovi golovi večeras su Hrvatskoj potrebni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo