NEPROBOJNI BLOK: / "Nismo zabili i moramo živjeti s time"

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

Nije izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač djelovao previše razočarano iako su njegovi nogometaši na gostovanju kod autsajdera Azerbajdžana uspjeli osvojiti samo bod (0:0).

3.9.2015.
20:55
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

U sedmoj utakmici u sklopu skupine H kvalifikacija za Euro naša je reprezentacija dominirala, ali azerbajdžanski izbornik Robert Prosinečki je čvrstom obranom uspio kreirati iznenađenje.

"Bili smo dominantni, ali nismo zabili gol koji smo morali i sada moramo s time živjeti. Imali smo prilika, pa i gredu. Protiv Norveške u Zagrebu nam je, primjerice, ušlo sve što smo pokušali. Azerbajdžan se cijelo vrijeme branio, a takav blok nije jednostavno probiti. Momci su se trudili od prve minute, nadam se da ćemo ih uspjeti podići da odigraju pravu utakmicu u nedjelju u Oslu", rekao je Kovač za HTV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić se potrošio"

Objasnio je potom i zašto je umjesto dosadašnjeg startera Marcela Brozovića od prve minute igrao Milan Badelj, te zašto je u 71. minuti izvadio Luku Modrića iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brozović nije počeo jer je dobio udarac u skočni zglob. Htjeli smo ga poštedjeti, ali ubacio sam ga jer je bilo potrebno. Modrića sam izvadio jer se dosta potrošio, a očekuje nas utakmica u Norveškoj."

"Pjaca zna iza špice"

Marko Pjaca je igrao od prve minute, ali ne na krilu kao u Dinamu, već iza Marija Mandžukića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pjaca zna igrati iza špice, odnosno kao neka plutajuća špica. To je igrao kod mene u mladoj reprezentaciji. Tražio sam da ulazi iza suparnikovih linija i dobro je to radio", zaključio je Kovač.

HTV/Sportski.net

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo