NEOČEKIVANI PREOKRET: / Velikan njemačkog nogometa ponovno trenira sa Unitedovim prvotimcima

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Bastian Schweinsteiger, njemački veznjak kojeg Jose Mourinho odbija koristiti u utakmicama Manchester Uniteda, napokon je dočekao i dobru vijest vezanu uz svoj status.

31.10.2016.
20:51
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Njemački 32-godišnji nogometaš koji je cijelu karijeru proveo u minhenskom Bayernu sve do ljeta 2015. kad je preslio na Old Trafford trenirao je sam ili s mladom momčadi kluba od trenutka kad je klupu Uniteda preuzeo portugalski stručnjak. Posljednji je susret za Manchester odigrao u ožujku kad je menadžersku ulogu ondje imao Louis van Gaal. U kolovozu je izjavio da s Mourinhom 'nema osobnih problema' i da će mu aktualni klub, za koji se vezao trogodišnjim ugovorom, biti i posljednji europski u kojem će igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajno je što je ponovno s nama, a vijest smo saznali prije koji dan. Ima veliki utjecaj u svlačionici i na terenu, osobito za mlade igrače kakav sam i sam", izjavio je Luke Shaw.

Schweinsteiger je bio na popisu igrača koje je United prijavio za Ligu prvaka, ali nije na onom za Europsku ligu u kojoj se klub natječe. Ostaje upitno hoće li konkurirati za nadolazeće utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo