NEOCEKIVANI OBRAT / Damir Krznar najavio derbi s Hajdukom umjesto Zorana Mamica

Trener Dinama Zoran Mamic zbog viroze i visoke temperature nije mogao prisustvovati presici u klubu uoci velikog subotnjeg derbija izmedu Dinama i Hajduka.

13.3.2015.
14:13
VOYO logo

Zoran Mamic zbog viroze nije mogao prisustvovati presici uoci derbija, pa je pred novinare izasao njegov asistent na klupi Dinama Damir Krznar. Time je okupljenim novinarima servirano malo iznenadenje. Ali, u klubu uvjeravaju kako ce Mamic mladi voditi Modre sutra na Poljudu. Iako su odnosi izmedu Dinama i Hajduka na mrtvoj tocki, Krznar je nahvalio trenera Bijelih.

"Igrao sam kao igrac protiv njega, bio mi je predavac na akademiji i ta predavanja su bila sjajna i pravi spektakl. On je veliko bogatstvo za cijeli nas nogomet i apsolutno ocekujem sutra nekakve vratolomije; barem verbalne. Odcepljivanje i zacepljivanje? Iskreno, ne znam sto to znaci; to vjerojatno zna samo on", izjavio je Krznar na presici uoci derbija, pisu klupske stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivsi nogometas Dinama otkrio je svoje ambicije protiv velikog rivala s mora.

"Iskreno, ne bi me zadovoljio remi, ali nema to veze s derbijem nego jednostavno sa cinjenicom da smo mi Dinamo i uvijek idemo na pobjedu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spacine najave derbija su u saljivom tonu, njegovom specificnom. Trener Hajduka je otkrio formulu za Dinamo, kazavsi kako ce "prvo zacepiti pa odcepiti Modre". A nakon toga je kazao kako je "Hajduk uvijek bio bolji od Dinama i bit ce".

"Mi smo momcad koja se ne podreduje protivniku, Igramo svoju igru, stvaramo svoje vizije, imamo ideju kako zelimo igrati i nadam se da cemo je provesti u djelo. Ocekujemo da ce Hajduk pokusati prekrsajima usporiti igru jer mislimo da nam mogu parirati samo ako uspore igru, ali bas zato smo posljednjih dana puno radili na brzoj predaji lopte i vjerujemo da imamo rjesenje", jasan je Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo