Srpska zvijezda trijumfalno stiže Mourinhu

Nemanja Matić trebao bi u utorak postati igrač Chelseaja. Barem tako pišu portugalski mediji, koji su otkrili da je londonski klub dobio 'utrku' za srpskim nogometašem.

13.1.2014.
11:36
VOYO logo

Matić (25) je posljednjih mjeseci oduševljavao u dresu Benfice i postalo je pitanje vremena kad će portugalski velikan dobro zaraditi na njegovom transferu. Redali su se klubovi zainteresirani za njegove usluge, a na kraju će završiti u svojem bivšem klubu. Navodno će u utorak odletjeti u London i potpisati ugovor.

Podsjetimo, Matić je već bio član Chelseaja, ali su ga 2011. prodali Benfici u transferu koji je doveo Davida Luiza na Otok. Tada je Matićeva vrijednost bila oko pet milijuna eura, a tri godine kasnije Englezi će bivšeg igrača platiti 20 milijuna više. Barem tako tvrde Portugalci, kažu da je odšteta okruglih 25 milijuna. Veliki gubitak za Engleze, ali Matić je tada bio igrač za posudbe koji nije imao šanse nametnuti se, a sada će se trijumfalno vratiti na 'mjesto zločina'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalski mediji spominju da je Manchester United gubitnik u cijeloj priči, da su na Old Trafford žarko željeli dovesti srpskog veznjaka, ali da je on radije ostao nešto južnije u Engleskoj, kod Josea Mourinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo