'Nemam ugovor s Mamićem, ali o njemu sve najbolje!'

5.2.2012.
22:22
VOYO logo

Nakon završene utakmice protiv Stuttgarta, u kojoj je solidno odradio 90 minuta debija u Bundesligi, Vedran Ćorluka je progovorio o svom rastanku s Tottenhamom. Kakav je bio rastanak s Redknappom u Londonu? "U prvi trenutak nije htio ni čuti za mogućnost da odem. Rekao je da mu trebam jednako kao i svi igrači. Dan prije odlaska zvao sam ga i zamolio da me pusti u Bayer. Rekao sam mu da je to jako bitno za moju karijeru kao i za moj nastup na EURU za Hrvatsku. Nakon tog je razgovora popustio."

Tko vam je menadžer i koja vas je agencija zastupala u sklapanju posla s Bayerom? "Nemam menadžera." Imate li privatni ugovor sa Zdravkom Mamićem poput vaših suigrača iz reprezentacije Eduarda i Modrića? "Nemam nikakav ugovor, ali imam odlično mišljenje o gospodinu Zdravku Mamiću, njegovu sinu Mariju i bratu Zoranu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li vam Zoran Mamić, koji je igrao ranije u Bayeru, pomogao savjetom ili na neki drugi način dok ste odlučivali o dolasku u Leverkusen. "Čuo sam da je Zoran mom sadašnjem klubu rekao puno lijepih riječi o meni. A i meni je rekao sve najbolje o Bayeru, tako da mi je na taj način pomogao. Ja mu na svemu tome i ovom prilikom zahvaljujem", rekao je Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo