NEMAJU PRAVO NA KIKS: / Modri u problemima! Trener Dinama Ivajlo Petev ne može računati na važan trojac

Image
Image

Dinamo u subotu započinje proljetni dio sezone. Protivnik modrima na Maksimiru bit će momčad Slaven Belupa, a hrvatski prvak na apotekare kreće bez trojice važnih nogometaša.

17.2.2017.
9:06
VOYO logo

Naime, Ivajlo Petev ne može računati na ozlijeđenog Benkovića, Juniora Fernandesa koji je otišao na posudbu u Alanyaspor, dok Soudani, kako Sportske novosti javljaju, nije spreman za glavnu ulogu.

‘DOGODILO SE NAKON DUGO VREMENA’: Domagoj Antolić za Net.hr otkrio tajnu s priprema koja bi trebala zabrinuti Rijeku

Tako Dinamo u proljeće ulazi bez trojca koji je jesenas sam, svojim golovima, donio 11 bodova!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znači, osim ta tri, koja su donijeli Benković i Fernandes, zabili su Soudani i Fernandes Interu u pobjedi 2-1 i donijeli još tri boda. Još dva boda donio je Benković golom Lokomotivi u teškoj pobjedi (1-0) u Kranjčevićevoj, dva je upisao Soudani onim sjajnim golom na Poljudu u zadnjim trenucima, a jedan je još donio i Fernandes pogotkom s bijele točke protiv Istre u Maksimiru (1-1).

Vrijedi spomenuti da Benković ima problema s leđima. Spomenuti nogometaš Dinama je kazao kako se htio što prije vratiti i to je dovelo do upale tetive. No, Benković dodaje i kako vjeruje da će za desetak dana biti potpuno spreman za igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, teško ga je očekivati i u drugom kolu, u dvoboju s Cibalijom u Vinkovcima, ipak nije prošao pripreme. Ali, tamo bismo mogli vidjeti Soudanija koji trenira dobro i uskoro će se uključiti u puni pogon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo