NEMAJU KONKURENCIJE: / Trebao je to biti derbi, ali Bayern je rezultatski uništio dosad savršenu Herthu

Image

Dosad jedine dvije neporažene momčadi u njemačkom nogometnom prvenstvu sučelile su se na Allianz Areni u utakmici 4. bundesligaškog kola.

21.9.2016.
21:56
VOYO logo

Strijelci za sastav njemačkih prvaka bili su Franck Ribery u šesnaestoj minuti ogleda te Thiago Alcantara i Arjen Robben u drugom poluvremenu. Dokazala je i ova utakmica pravilo koje Bayernovi nogometaši poštuju već jako dugo, a koje kazuje da prednost s poluvremena pretvaraju u pobjedu na kraju susreta. Ovo im je bila 105. takva uzastopna utakmica.

https://vid.me/Pgpq

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti i povratak Robbena u dres minhenskog kluba nakon točno 200 dana izbivanja zbog ozljede. Proslavio je povratak pogotkom u 72., zabivši četiri minute nakon što je Alcantara povisio rezultat svoj osmi gol ovom klubu u sedmom nastupu protiv njega.

Spomenimo i pobjedu Kölna kod Schalkea 04. Završilo je 3-1 nakon uvodne prednosti domaćina za kojeg je zabio Klaas-Jan Huntelaar. Nizozemcu je ovo bio 81. pogodak u 163. utakmici u njemačkom prvenstvu u kojem je asistirao devetnaest puta. Köln je pak utakmicu iskoristio za tisućiti gostujući gol u Bundesligi i postao njime tek sedmi klub u povijesti natjecanja koji se time može pohvaliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bundesliga, rezultati 4. kola:

Bayer Leverkusen - Augsburg 0-0 Bayern - Hertha 3-0 RB Leipzig - Borussia (M) 1-1 Schalke 04 - Köln 1-3 Werder - Mainz 1-2

Ljestvica:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo