LUDA UTAKMICA U SEVILLI SA ŠEST GOLOVA: / Madriđani blitzkriegom spasili rekord

Image
Foto: AFP, CRISTINA QUICLER

U uzvratnom susretu osmine finala španjolskog Kupa kralja, Real Madrid je u Sevilli u četvrtak navečer odigrao 3-3 s istoimenim domaćinom. Mateo Kovačić igrao je od 58.

12.1.2017.
22:50
AFP, CRISTINA QUICLER
VOYO logo

'Kraljevski klub' prošao dalje jer je u prvom susretu slavio 3-0 te nastavio rekordni niz od 40 utakmica bez poraza u svim natjecanjima koji traje već devet mjeseci. No, idemo redom. Trener Reala Zinedine Zidane u Sevillu je doputovao bez svojih najboljih igrača, Ronalda i Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla bila na korak od prekida velikog Realovog niza

Sve do treće minute sučeve nadoknade činilo se da će Sevilla ostvariti pobjedu i prekinuti Realov niz od 39 uzastopnih utakmica bez poraza u svim natjecanjima, ali je pogotkom Karima Benzeme madridski klub došao do izjednačenja te nastavio rekordnu seriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danilo zabio autogol

I nije dobro počelo za Los Blancose. Sevilla je povela autogom Danila u 14. minuti susreta. Sarabia je ubacio ošto na peterac, a Danilo je glupo reagirao i glavom savladao svog vratara Francisca Casillu.

Image
MODRIĆ PROPUŠTA SEVILLU: /

Iz Madrida stigla vijest o Kovačiću koja je oduševila fanove

Image
MODRIĆ PROPUŠTA SEVILLU: /

Iz Madrida stigla vijest o Kovačiću koja je oduševila fanove

Madriđani iz prve utakmice imaju prednost od 3-0. No prednost im se već počela topiti. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 1-0 za Sevillu. No, u 49. minuti Real je izjednačio golom Asensija koji je s loptom pretrčao polovicu terena i gurnuo golmanu kroz noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla je opet povela u 53. minuti pogotkom debitanta Stevana Jovetića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić u igru ušao u 58. minuti

Zidane je u 58. minuti, uvidjevši da njegova momčad ne igra dobro, u igru uveo Matea Kovačića umjesto Diaza. Već četiri minute kasnije, hrvatski reprezentativac dobio je žuti karton zbog povlačenja suparnika.

U 78. minuti, domaći sastav je postigao i treći pogodak na susretu i to nakon samo devet minuta igre. Iborra je zabio za 3-1 Seville i sastav iz Andaluzije morao je još zabiti dva gola kako bi izbacio Real iz natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Sergio Ramos u 82. minuti zabio je iz kaznenog udarca za 3-2, a onda je na scenu stupio Benzema i nakon sjajne solo akcije zabio pogodak za 3-3 u 93. minuti.

Eibar i Celta Vigo izborili daljnju fazu natjecanja

Plasman u četvrtfinale izborio je i Eibar, te Celta Vigo pridruživši se Barceloni, Alavesu, Alcorconu, Real Sociedadu i Atletico Madridu kojima je to uspjelo ranije. Eibar je u prvom susretu na gostovanju pobijedio Osasunu 3-0, a potom je u uzvratu pred svojim navijačima odigrao 0-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celta je prošla dalje s dvije pobjede protiv Valencije. U prvom susretu Celta je pobijedila 4-1, a potom na svom travnjaku 2-1. Domaćin je poveo golom Giuseppea Rossija u 61. minuti, no svega dvije minute kasnije 'šišmiši' su izjednačili preko Viniciusa Arauja. Kada se već činilo da će utakmica završiti bez pobjednika, domaćin je stigao do pobjede golom Pionea Sista iz slobodnog udarca u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


REZULTATI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla - Real Madrid 3-3 (prva utakmica 0-3) Celta Vigo - Valencia 2-1 (prva utakmica 4-1) Eibar - Osasuna 0-0 (prva utakmica 3-0)

Igrano u srijedu: Barcelona - Athletic Bilbao 3-1 (prva utakmica 1-2) Alaves - Deportivo Coruna 1-1 (prva utakmica 2-2) Cordoba (II) - Alcorcon (II) 1-2 (prva utakmica 0-0) Villarreal - Real Sociedad 1-1 (prva utakmica 1-3)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrano u utorak: Atletico Madrid - Las Palmas 2-3 (prva utakmica 2-0)

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo