NEIZVJESNOST OKO VATRENOG: / Inter se želi riješiti Brozovića, ali postoji jedan veliki problem

Image
Foto: AFP, CARLO HERMANN

Novi trener posrnulog talijanskog velikana Intera Luciano Spelletti predao je klupskim čelnicima popis igrača koje želi u momčadi i s kojima namjerava vratiti Nerazzurre u vrh.

4.7.2017.
20:58
AFP, CARLO HERMANN
VOYO logo

Kad je u pitanju vezni red, Corriere dello Sport navodi da Spalletti želi Stevena N'Zonzija iz Seville i Borju Valera iz Fiorentine. Potonji je vrlo blizu potpisa ugovora s Interom, dok će kod N'Zonzija biti malo više posla, ali na San Siru vjeruju da će i Francuz sljedeće sezone igrati u crno-plavom dresu.

Zenit i Everton bez ponude

U takvoj situaciji, Spalletti se želi riješiti hrvatskog reprezentatibvca Marcela Brozovića za kojeg je ocijenio da mu nije potreban. Corriere dello Sport piše, međutim, da kod Brozovića postiji jedan veliki problem - u klub nije stigla nijedna ponuda za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po talijanskim se medijima posljednjih dana spominjalo zanimanje premierligaša Evertona i ruskog Zenita čiji je novi trener Roberto Mancini vodio Brozovića u Interu. No, osim zanimanja, ništa se konkretno nije dogodilo, odnosno u klub nije stigla nikakva ponuda ni s jedne adrese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš je veznjak u prošloj sezoni upisao šest golova i četiri asistencije u 28 službenih nastupa. U Inter je došao u siječnju 2015. iz zagrebačkog Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo