NAVIJAČKA FEŠTA NA ZAGREBAČKI NAČIN: / Pogledajte kako igra Dinamo koji pripada navijačima

Image

Futsal Dinamo u petak je na Šalati već tradicionalno predstavio svoju momčad na novu sezonu u 1. hrvatskoj malonogometnoj ligi.

9.9.2016.
21:24
VOYO logo

Već danima u Zagrebu priča se samo o Futsal Dinamu i Šalati. To iščekivanje ovog revijalnog susreta protiv grčkog Doukasa kao i navijačke fešte koja prati susrete Futsal Dinama i utakmica na Šalati poklopila se sa objavom velike vijesti. Bad Blue Boysi se nakon godina izbivanja sa svog Maksimira, sa svog Sjevera, vraćaju na svoj stadion.

STIGLA POTVRDA: Dinamo i BBB normalizirali odnose, navijačka skupina prekida bojkot i vraća se na Maksimir!

Boysi nisu izbivali zbog bojkota, nego...

Razlog njihovog izbivanja nije bojkot, kako je navela većina hrvatskih medija, već velika represija koja je zahvatila ovu prkosnu i beskompromisnu navijačku grupu, ustrajnu u svojim stavovima i borbi za bolji Dinami, Dinamo bez Mamića i za čisti hrvatski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[nethr_galerija url="http://net.hr/sport/nogomet/nevidena-ludnica-na-salati-bad-blue-boysi-spektakularno-najavili-povratak-na-maksimir/"

Brojne zabrane i crne liste kumovale su izostankom najžešćih navijača Dinama sa Maksimira, a onaj dio koji nije imao zabrane ili koji nije bio na tzv. crnoj listi, upitnoj po svojoj postojanosti i legalnosti, nije iz solidarnosti htio ići na stadion Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šalata je bila dobro ispunjena

Kako bilo, vijest da se Boysi konačno vraćaju na Sjever privukao je dodatni broj ljudi, pa je Šalata u petak navečer bila jako dobro ispunjena. Zagrebački najžešći navijači prodrmali su grad svojim glasnicama i napravili sjajni navijački štimung. Ponovno... Ali, kad su Boysi i Futsal Dinamo u pitanju, to je ionako bilo za očekivati.

Uskoro ćemo ovakve scene ponovno gledati na Maksimiru koji bez Bad Blue Boysa izgleda(o) otužno, ofucano, tiho... Kao da je izgubio dušu... A sad pogledajte kako je to izgledalo na Šalati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo