NASTAVLJAJU SE PROBLEMI: / Hrvatska bi mogla platiti visoku cijenu pobjede protiv Kosova

Image
Image

Rezultatski uvjerljivo izražena pobjeda protiv izabrane vrste Kosova mogla bi imati i svoju visoku cijenu.

7.10.2016.
9:51
VOYO logo

Otkrio je to tijekom konferencije za medije nakon susreta izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić objašnjavajući izmjene koje je napravio tijekom ogleda.

"Ćorluka je osjećao probleme s aduktorom i djelovao sam preventivno zamijenivši ga u poluvremenu. Nije trenirao s nama nego po posebnom programu i jako je upitan za Finsku, svaki put osjeti bolove u aduktoru i ne može izdržati cijelu utakmicu! Kad sam vadio Mandžukića, htio sam da Kalinić u ovakvoj utakmici zabije, da imamo što više igrača u pravoj formi. A Rog je ušao da osvježi vezni red, sa saznanjem da ne igra mjesec dana", prenosi Čačićeve riječi nogometni portal Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Propusti li Ćorluka susret u Tampereu nastavit će se niz ozljeda hrvatskih nogometaša u ovom odazivu za reprezentativnu akciju. Već ranije ozljede su eliminirale Luku Modrića, Ivana Rakitića, Marka Pjacu i Dejana Lovrena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRVATSKA RAPSODIJA U SKADRU! /

Vatreni pregazili Kosovo sa 6-0, Mandžukić zabio hat-trick

Ogled je prokomentirao i izbornik Kosova Albert Bunjaki priznavši da Hrvatska ima klasu u odnosu na njegovu momčad koja se još uvijek gradi:

"Rekao sam igračima da ne želim izgubiti dvaput za redom, ali i da moramo izgledati kao profesionalci. Najviše sam žalostan zbog zadnjega gola koji nam nije trebao, potpuno nam je pala koncentracija. Čvrsto vjerujem da ćemo se kvalificirati za Euro 2020. Ako griješiš, momčad poput Hrvatske to kažnjava, ali neće nam ovo ubiti samopouzdanje, momčad je mlada, ovo nam je tek druga utakmica, a Hrvatska je klasna reprezentacija."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo