NASTAVLJA SE RAT PROVOKACIJAMA: / Nogometaš Real Madrida opako spustio zvijezdi Barcelone

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Nogometaš Reala Alvaro Arbeloa nastavio je rat provokacijama s Barceloninim stoperom Gerardom Piqueom, kojeg se sjetio i prilikom proslave naslova prvaka Europe.

31.5.2016.
9:10
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Real Madrid slavi svoj 11. naslov prvaka Europe. U subotu su Los Blancosi u Milanu slavili protiv Atletico Madrida nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Prvih 90. minuta završilo je rezultatom 1-1. Kako u dodatnih 30. minuta nismo dobili pobjednika, na red je došla lutrija jedanaesteraca. Kraljevi su imali više sreće i na kraju slavili s 5-3, osvojivši tako "Undecimu".

Image
REAL MADRID PRVAK EUROPE! /

Modrić i suigrači slave nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca!

Image
REAL MADRID PRVAK EUROPE! /

Modrić i suigrači slave nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca!

Pique nazvao Arbelou velikom prijevarom

Uslijedila je velika proslava naslova na ulicama Madrida od strane navijača Los Blancosa, a igrači Reala nisu propustili bocnuti svoje velike rivale iz Katalonije prilikom proslave ovoga velikog uspjeha. Točnije, Alvaro Arbeloa iskoristio je trenutak obraćanja navijačima kako bi bocnuo Piquea s kojim ima neriješene račune još od prije. Naime, Pique, koji je ranije nazvao Arbelou velikom prijevarom, prošle godine na proslavi titule bocnuo je Realovu zvijezdu Cristiana Ronalda:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On zna kome treba zahvaliti

"Hvala ti Kevin Roldan, sve je započelo s tobom", misleći na na rođendansku zabavu Cristiana Ronalda nakon debakla od Atletica u gradskom derbiju (0:4). Portugalac je slavio svoj 30. rođendan, a na raskošnom tulumu koji je koštao tisuće eura pjevao je i spomenuti poznati kolumbijski pjevač Roldan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arbeloa mu ovoga puta nije ostao dužan...

"Ne znam s kime je ovo sve započelo (smijeh), ali znam kome treba zahvaliti. Zahvaljujući tebi", poručio je Arbeloa Pique, uz ovacije navijača Reala na proslavi europske titule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo