NASLOVNICE VRIŠTE: / Talijani u nevjerici zbog Marka Pjace! 'Pa zar opet? Molim vas, recite mi da to nije istina...'

Image
Foto: Screenshot

Pjaca se ozlijedio u drugom poluvremenu susreta Estonije i Hrvatske u Tallinu

29.3.2017.
10:15
Screenshot
VOYO logo

Pjaca se ozlijedio u drugom poluvremenu susreta Estonije i Hrvatske u Tallinu. Krilni napadač Vatrenih i Juvea samo se srušio na travnjak. Na snimci se vidi kako samo pada, pretpostavlja se kako mu je propalo koljeno.

Gazzetta dello Sport tako vijest o ozljedi Marka Pjace donosi u prilično negaitvnom tonu i s dosta kritika u pisanju. Vijest je bila objavljena na naslovnici. Pjaca je pod povećalom talijanskih medija upravo zato što nastupa u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pjaca je morao napustiti travnjak u 65. minuti na nosilima. Loše vijesti za Juventus uoči nedjeljne utakmice protiv Napolija na San Paolu", piše Gazzetta u tekstu koji započinje rečenicom: 'Hrvatska je opet bila fatalna. Nakon ozljede fibule u listopadu prošle godine Marko Pjaca se opet ozlijedio na reprezentativnom okupljanju'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Corriere dello Sport je također vijest o Pjacinoj ozljedi objavio na svojoj naslovnici. Pišu da bi ozljeda mogla biti ozbiljnije prirode i da mu predstoji dulja stanka.

Tuttosport pak piše o 'Pjacinom nokautu' na okupljanju s Hrvatskom i Perišićevom "napadu na Šukera" i donosi neke od paničnih reakcija navijača Juventusa koji su šokirani ozljedom Hrvata i strahuju zbog nje. I Corriere delo Sport je vijest o Pjacinoj ozljedi desnog koljena donio na naslovnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Možemo se samo nadati da nije ništa ozbiljno".

"Sve ovo samo zbog prijateljske utakmice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Molim vas, recite mi da to nije istina".

Tuttosport ističe i:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Allegri se sad samo može nadati kako Pjaca nije ozbiljnije ozlijedio ligamente desnog koljena. I to sve zbog prijateljske utakmice. I opet u reprezentaciji zbog koje je već bio van travnjaka tri mjeseca. I to nedavno. U Juventusu čekaju da se Pjaca vrati u Torino kako bi napravili liječničke pretrage koje će dati odgovor na pitanje o težini ozljede".

Točna težina njegove ozljede trebala bi biti poznata danas nakon magnetske rezonance. Zbog ranije spomenute ozljede fibule pauzirao je tri mjeseca. Sad mu prijeti nova ozbiljna pauza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo