NAPUŠIO SE NI KRIV NI DUŽAN: / "Još 15 minuta i trebala bi mi hitna pomoć"

Image
Foto: AFP

Bizaran je događaj s prijateljske nogometne utakmice između berlinske Herthe i madridskog Rayo Vallecana zaokupio pozornost njemačkih medija.

17.7.2015.
11:03
AFP
VOYO logo

Dva su se kluba sudarila u srijedu u gradiću Neuruppinu u saveznoj državi Brandenburg, a vratar njemačkog kluba Thomas Kraft imao je najneobičnije zagrijavanje u karijeri. U trenutku kad se pripremao za početka dvoboja, iza njegova su gola navijači Herthe odlučili smotati nekoliko džointa!

U oblaku dima

"Odjednom sam osjetio slatkasti miris oko svoga gola. Nekoliko sekundi kasnije oko mene je bio oblak dima. Da sam nastavio udisati tu stvar još 15 minuta, po mene bi trebalo poslati hitnu pomoć", pomalo je izdramatizirao cijelu situaciju Kraft u izjavi za Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je vjerovati da bi baš završio u bolnici, ali se mogao naći u problemima druge vrste. Marihuana je, naime, na listi zabranjenih sredstava, pa je cijeli slučaj zabrinuo i trenera Herthe Pala Dardaija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strah od dopinga

"Thomas se ponio razumno kad nas je obavijestio o situaciji, tako da smo mogli reagirati. Tu stvar jednostavno ne smije udisati jer bi time kršio anti-doping pravila", upozorio je Dardai.

Na koncu je stvar spasio rezervni golman Marius Gersbeck koji je odšetao do dobro raspoloženih navijača i uvjerio ih da se svojim hobijem nastave baviti nekom drugom prilikom. Kraft je, unatoč tome, ostao uzrujan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nije bilo u redu, pa na stadionu je bilo i djece. Ljudi bi takve stvari trebali raditi kod kuće, a ne na sportskom događaju. Ili još bolje, trebali bi se kloniti toga", zaključio je nekadašnji golman Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo