Mourinho doveo igračinu od 58 milijuna eura, Napoli tvrdi: 'Nije gotovo!'

Po vijestima iz Napulja, urugvajski napadač Edinson Cavani novi je igrač londonskog Chelseaja. Međutim, tijekom utorka, tu su vijest demantirali iz Napolija.

25.6.2013.
12:02
VOYO logo

"Primili smo vijesti iz pouzdanog izvora bliskom klubu da je sve dogovoreno s Chelseajem i da je novi trener Rafa Benitez odobio transfer Cavanija. Chelsea će Napoliju platiti 58 milijuna eura, što je pet manje od tražene cijene, a Cavani će u Londonu zarađivati 8.5 milijuna eura po sezoni plus novac od marketinških kampanja", rekao je u ponedjeljak navečer spiker "Radio Martea".

Podsjetimo, De Laurentiis je nedavno za medije rekao kako će "razbiti Cavanijevu glavu", ukoliko ne donese odluku o budućnosti kada se vrati na klupske pripreme 20. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsjednikove riječi su bile jako teške i snažne. Ne sviđa mi se to. Želim s njim razgovarati licem u lice", rekao je Cavani nakon 8-0 pobjede urugvajske reprezentacije nad Tahitijem na Kupu konfederacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cavanijev ugovor s Napolijem vrijedi do ljeta 2017., no čini se da je zbog grubih riječi svog predsjednika Cavani odlučio donijeti svoju odluku i prije razgovora sa "šefom".

U utorak je napuljska radio postaja Radio Marte objavila vijest kako je najbolji nogometaš i strijelac Napolija, Urugvajac Edinson Cavani, napustio klub i pojačao redove londonskog Chelseaja. Po njihovim je navodima transfer odobrio novi trener Napolija, Španjolac Rafael Benitez, a spomenuta je i cifra transfera od 58 milijuna eura. No, službeno niti jedna od tri strane taj transfer nije potvrdila tijekom dana. Čak štoviše, sve je demantirao baš Benitez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cavani nije otišao nigdje. Uostalom, sve je poznato od ranije. U ugovoru postoji klauzula po kojoj može otići ako je kupac spreman izdvojiti 63 milijuna eura. Nitko to još nije najavio da će napraviti", rekao je Benitez i dodao:

"Niti meni, a niti predsjedniku De Laurentiisu, nije želja da Cavani ode. Želimo imati jaku momčad, a ostanak Cavanija uvjetuje koliko ćemo biti jaki", dodao je Benitez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo da su se osim Chelseaja najčešće u kontekstu Cavanija spominjali Real Madrid i Manchester City. Urugvajac je prošle sezone bio uvjerljivo najbolji strijelac talijanske Serie A s 29 pogodaka.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo