NAPOKON ODLUČENO? / Talijani tvrde da Perišićev i Brozovićev Inter u nedjelju dobiva trenera

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Odluka o preuzimanju klupe milanskog Intera trebala bi biti donesena u nedjelju, javljaju mediji i ipak pritom dvoje tko je u utrci između Marcelina i Gianfranca Zole veći favorit.

5.11.2016.
22:38
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

U pitanju je nasljednik nedavno otpuštenog Franka de Boera koji je otkaz dobio nakon sedam poraza u uvodnih 14 utakmica u sezonu. Klub u kojem nastupaju hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović već su, javljalo se, odbili Guus Hiddink i Fabio Cannavaro, a sve zbog zapravo ponuđene uloge 'vatrogasca' koji bi se trebao maknuti kad 2018., nadaju se u Interu, stigne Diego Simeone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kineski vlasnici kluba u aktualnoj dvojbi navodno nisu impresionirani bivšim Lazijevim šefom struke Stefanom Piolojem kojeg ne smatraju dovoljno jakim 'imenom', a kad se nakon dva uzastopna sastanka sa Marcelinom činilo da je odluka pala, uslijedio je onaj sa Zolom.

Bivši talijanski reprezentativac doduše nema impresivnu trenersku karijeru iza sebe, ali ga kineski vlasnici navodno cijene zbog iskustva sakupljenog u igračkim danima provedenima u londonskom Chelseaju. Dopada im se njegova prepoznatljivost, a voljeli bi da klub vodi domaći stručnjak, no pojedini mediji favoriziraju bivšeg Sevillinog i Villarrealovog trenera Marcelina. Zamjerka mu je što nije radio izvan Španjolske...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo