NAPETO UOČI UTAKMICE: / Navijači s hrvatskim obilježjima neće moći ući na Bakcell Arenu

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl
Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Eurokvalifikacijski ogled Azerbajdžana i Hrvatske koji započinje danas u 18 sati po hrvatskom vremenu na Bakcell Areni biti će lišen vizualnog dekora hrvatskih navijača.

3.9.2015.
11:49
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Naime, Slobodna Dalmacija piše u srijedu bio poprište sastanka nogometnih Saveza Azerbajdžana i Hrvatske na temu gostujućih navijača, pri čemu je donesena odluka da publika na stadion ne smije s hrvatskim obilježjima. Konkretno, takvima će ulazak na Bakcell Arenu biti zabranjen.

HNS je ranije zabranio hrvatskim navijačima gostovanja za susrete protiv Azerbajdžana i Norveške, te im nije bio posrednik za ulaznice. U HNS -u vlada strah od izbacivanja iz natjecanja do kojeg bi moglo doći ako bi navijači napravili još jedan incident.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠUKER i HNS SPUSTILI 'RAMPU': /

Hrvatskim navijačima zabranjeno gostovanje!

U strahu su 'velike oči'

No, klub navijača hrvatske reprezentacije "Uvijek vjerni" putem priopćenja poslalo je poruku Šukeru i društvu iz Hiltona kako će oni ipak putovati u Baku i Oslo. Čitav strah od izbacivanja posljedica je poljudskog skandala u obliku iscrtavanja kukastog križa na Poljudu, vidljivog tijekom utakmice protiv Italije.

Zbog tog čina UEFA je kaznila Hrvatsku oduzimanjem jednoga boda, novčano u iznosu od 100.000 eura, dvjema utakmicama bez gledatelja i zabranom odigravanja utakmica na Poljudu u ovom kvalifikacijskom ciklusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi istaknuti kako susrete u Bakuu ne osigurava policija već vojska, a ona nema puno razumijevanja za nestašluke. Stoga se navijačima koji su putovali u Baku savjetuje da ne rade incidente jer neće dobro proći. Kako bilo, navijači koji se nalaze na ulicama Bakua poručuju da će svejedno ući na stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo