NAPAD NA SLAVNOG TRENERA: / "Kakva hulja! Valjda shvaćaju koliko je loša osoba"

Image
Foto: AFP

Nije baš neka tajna da trener Manchester Uniteda Louis van Gaal ima mnoštvo neprijatelja u svijetu nogometa. Ili barem ljudi koji ga ne vole. Ovih se dana pojavio još jedan takav.

2.9.2015.
15:01
AFP
VOYO logo

Legendarni nogometaš Real Madrida Hugo Sanchez obrušio se na Van Gaala zbog njegova odnosa prema Javieru Hernandezu. Nizozemski stručnjak nije baš posebno cijenio popularnog Chicharita, pa ga je tako u završnici prijelaznog roka bez previše otpora pustio u Bayer Leverkusen.

"Sramotan odnos prema igračima"

Koji dan ranije Manchester United je u uzvratnoj utakmici 4. pretkola Lige prvaka svladao Club Brugge s 4:0, a pobjeda je mogla biti i uvjerljivija da je Chicharito u posljednjim minutama realizirao jedanaesterac. No, meksički napadač se poskliznuo u ključnom trenutku i lopta je otišla pored gola, a Van Gaalov izraz lica je otkrio što misli o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OSVETA KRITIČARIMA: /

Pogledajte hat-trick kojim je Rooney uveo United u Ligu prvaka

Image
OSVETA KRITIČARIMA: /

Pogledajte hat-trick kojim je Rooney uveo United u Ligu prvaka

"Van Gaal je donio lošu odluku i nije mu to prvi put. Napravio je to već 50.000 puta! Trener ne smije raditi takve stvari vlastitom igraču. Ja bih se digao s klupe, zapljeskao mu i rekao mu da vjeruje u sebe. A Van Gaal je onako pogledao Giggsa... Kakva hulja", ispalio je Sanchez u razgovoru za Futbol Picante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Chicharito je odigrao slabu utakmicu, ali to se može dogoditi svakom igraču. Van Gaal je glupan, nadam se da u Engleskoj shvaćaju da se radi o lošoj osobi i da se sramotno odnosi prema igračima. Trebao bi se ponašati kao profesionalac. Igrači zaslužuju ljudski odnos", dodao je bivši meksički izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo