NANE JE KRALJ: / Slaven Bilić ponovno pokazao kakav je gospodin

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Bilo je samo pitanje trenutak kada će Jose Mourinho dobiti otkaz u Chelseau. Sad kad se to konačno i dogodilo, ne prestaju reakcije o otkazu o kojem piše čitav nogometni svijet.

18.12.2015.
14:29
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Devet poraza u 16 kola engleske Premierlige ipak je bilo previše za vlasnika Romana Abramoviča, a čini se i da je loš odnos između trenera i igrača bio presudan. Mourinho je, tako, napustio svoj omiljeni klub i ostavio prilično lošu atmosferu u svlačionici kojoj je on kumovao.

Jedan od onih koji su prokomentirali otkaz Special Onea je i hrvatski trener na klupi West Hama Slaven Bilić. Upravo je Bilić krajem listopada, nakon Arsenala, Liverpoola i Cityja, pobijedio je i Chelsea rezultatom 2:1 u 10. kolu Prmier lige i nastavio niz nepobijedivosti protiv velikana ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, BEN STANSALL
Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

'Odlazak Mourinha je veliki gubitak za Premiership'

Već tada, usred velikog slavlja zbog velike pobjede, dao je naslutiti da Jose Mourinho nije zaslužio sve što mu se događa u Chelseaju. Bilićeva izjava odjeknula je Engleskom, a Mourinho je u konačnici dobio otkaz.

"Znam da se puno pisalo o otkazu, ali definitvno sam iznenađen otkazom Josea Mourinha. Kada ste najbolji u svom poslu, onda su mnogi ljubomorni na vas i mnogi vam žele otkaz. Mourinhov odlazak je dokaz da nitko nije siguran. Odlazak Mourinha je veliki gubitak za Premiership, jer se radi o velikom treneru", kazao je Slaven Bilić i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško mi je tvrditi da bi Jose preokrenuo situaciju ove sezone, ali ja mislim da bi uspio. Danas više klubova daje otkaz treneru, nego što ostaju uz njih, a to je tužno", jasan je bivši hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za napomenuti kako je slavni nizozemski stručnjak Guus Hiddink postao glavni kandidat za preuzimanje klupe Chelseaja, a u krug kandidata ušao je i Slaven Bilić. Kladionice na njega nude koeficijent 50.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo