NAKON SENZACIONALNOG OTKRIĆA: / Pep Guardiola progovorio o ponudi Real Madrida

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Nakon što je njegov biograf i prijatelj Marti Perarnau izjavio kako je Pepa Guardiolu lani želio dovesti Real Madrid, o toj se temi oglasio i sam katalonski stručnjak.

28.10.2016.
15:46
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

"Bilo je to prošlog studenog. Prije nego što su Benitezu dali otkaz, kontaktirali su Guardiolinog menadžera Josepa Mariu Orobitgu kako bi stupili u kontakt s njim. Međutim, od samog starta takvo nešto nije dolazilo u obzir", izjavio je Perarnau za španjolski radio Cadena SER.

Image
TO SE STVARNO DOGODILO! /

'Real Madrid poslao je Guardioli spektakularnu ponudu'

Image
TO SE STVARNO DOGODILO! /

'Real Madrid poslao je Guardioli spektakularnu ponudu'

Redovito pobjeđivao Real

Ranija nagađanja o Realovom zanimanju za Guardiolu dobila su tako potvrdu, a vijest predstavlja senzaciju s obzirom da je 45-godišnji Katalonac igračka i trenerska legenda Barcelone. Protiv Reala je vodio brojne velike bitke, a kao trener ga uglavnom pobjeđivao i ostavljao iza sebe na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kao što je rekao i Perarnau, odlazak u Real nije dolazio u obzir. Potvrdio je to u petak i Guardiola koji nije demantirao izjavu svoga biografa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne bih se uklopio'

"Ja sam navijač Barcelone. Mislim da Realu ne treba trener poput mene i da se ne bih tamo uklopio", rekao je Guardiola koji je nakon trogodišnje avanture u Bayernu, umjesto u Real, otišao u Manchester City.

Tamo mu je krenulo sjajno, ali je sada upao u niz od šest utakmica bez pobjede što mu se nije dogodilo nikad u trenerskoj karijeri. Crnu seriju će pokušati zaustaviti u subotu kada njegova momčad u sklopu desetog kola Premier lige gostuje kod West Bromwicha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo