PROBLEMI U KLUBU

NAKON RUŠENJA HAJDUKA U RUDEŠU PRIZNALI DA NIJE SVE BAJNO: ‘Ne družimo se van terena. Oni su nepripremljeni i bezobrazni’

Veliku pobjedu ostvarila je nogometna momčad Rudeša preokrenuvši 0-2 u konačnih 3-2 na Poljudu čime je potvrđena kriza u splitskom Hajduku koja je potom i rezultirala otkazivanjem suradnje treneru Joanu Carrillu. Rudeš je i dalje posljednji klub Prve HNL, a unatoč velikoj pobjedi čini se da u klubu iz zapadnog dijela Zagreba niti sad nema mira.

Igrači se, naime, teško sporazumijevaju, dapače i nemoguće kada su španjolska pojačanja momčadi u pitanju, javlja 24sata.hr.

“S njima se nemoguće sporazumijevati, ne znaju ništa pričati osim španjolskog. Evo, tu su već nekoliko mjeseci, i nisu se potrudili naučiti niti osnove engleskog ili hrvatskog. Za španjolsku trojku pripremio sam osnovne riječi na španjolskom, engleskom i hrvatskom, no zabadava. Nisu to ni pipnuli. Obećali su sada da hoće, no to ćemo tek vidjeti. Taj nedostatak komunikacije nam je veliki problem”, priznao je kapetan kluba Leo Mesarić kojem u komunikaciji sa suigračima ne pomaže niti činjenica da sam govori četiri jezika, među njima i španjolski.

“Iskreno, meni je to potpuno nepoštivanje kluba, baš bezobrazno. Došli su u Rudeš potpuno nepripremljeni. Pazite, ja sam igrao u Grčkoj i na Kreti nekoliko godina, ali već nakon nekoliko mjeseci sam znao pa i više od osnova grčkog. A pazite, znao sam i engleski, pa vjerojatno nisam ni trebao učiti grčki, no učinio sam to iz poštovanja”, kazao je Mario Budimir i zaključio:

“Naravno da se ne družimo s njima van terena, ali nismo mi za to krivi, oni su se svojim ponašanjem distancirali od momčadi. Za njihovo bi dobro bilo da se malo trgnu.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr