NAKON PUNE ČETIRI GODINE: / Hajduk konačno ima igrača u prvih 11 reprezentacije

Image

Kapetan Hajduka Lovre Kalinić večeras će stajati na vratima Hrvatske u 1. kolu kvalifikacija za odlazak na SP koje se 2018. godine igra u Rusiji.

5.9.2016.
14:26
VOYO logo

Danijel Subašić ozlijedio je u derbiju francuske lige između njegovog Monaca i PSG-a (pobjeda nogometaša iz Kneževine 3-0). Subi je stradao mišić i Ante Čačić donio je odluku da susret protiv Turske započne s Lovrom Kalinićem kao prvim vratarom Vatrenih.

Ovo će biti Kalinićev debi za Hrvatsku u službenim utakmicama. No, Čačić nema straha da bi mladi vratar Hajduka, koji će ove zime najvjerojatnije napustiti jer je u središtu zanimanja europskih klubova, mogao podleći pritisku ili možda, kojim slučajem, kiksati protv Turske. Čačić je jučer na presici uoči utakmice kazao kako nema drame, nema straha i kako se uopće ne brine za Kalinićevu prezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

DOBRA VIJEST ZA IZBORNIKA ČAČIĆA: Fatih Terim uoči susreta s

Radošević posljednji hajdukovac u prvih 11 Hrvatske

No, iza kulise Kalinićevog debija krije se jedan zanimljiv podatak. Naime, večeras protiv Turaka u prvih 11 Hrvatske nakon pune četiri godine istrčati će jedan igrač Hajduka. Posljednji hajdukovac koji je započeo utakmicu za Hrvatsku bio je Josip Radošević na gostovanju u Bruxellesu protiv Belgije 2012. u sklopu kvalifikacija za SP u Brazilu kad je nacionalnu vrstu vodio Igor Štimac. Štimac je tim potezom uzbudio hrvatsku nogometnu javnost.

Pojavile su se priče kako je Štimac to napravio kako bi mladom Radoševiću podigao cijenu. Govorilo se i kako Radošević nije zaslužio u toj utakmici biti u prvih jedanaest, ali Radošević je odigrao jednu dobru utakmicu i opravdao povjerenje Štimca. Nadamo se kako će i Lovre Kalinić večeras biti na nivou i opravdati povjerenje Ante Čačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo