NAKON PONIŽENJA PROTIV PSG-A: / Raskol u Barceloni! Messi, Suarez i Neymar okrenuli leđa Enriqueu

Image
Foto: AFP

Pariški debakl Barcelone u prvom susretu osmine finala nogometne Lige prvaka po svemu sudeći presudio je Luisu Enriqueu i čelnici 'katalonskog velikana' krenuli su u potragu za novim trenerom.

16.2.2017.
19:35
AFP
VOYO logo

Enrique je i prije gostovanja na Parku prinčeva bio u problemima zbog blijedih nastupa Barce, međutim nakon uvjerljivog poraza (0-4) od PSG-a čini se kako su čelnici kluba izgubili strpljenje. Dodatan problem Enrique predstavlja činjenica što je i svlačionica izgubila povjerenje. Messi, Suarez i Neymar okrenuli su prst dole i neće se boriti za njegov ostanak na klupi.

NAKON DEBAKLA U LIGI PRVAKA ENRIQUEU PRIJETI OTKAZ: Ovo su favoriti za Barceloninu klupu

Enrique neće dobiti otkaz tijekom sezone, ali...

Prema vijestima koje stižu s Camp Noua, Enrique neće dobiti otkaz tijekom sezone, ali će u lipnju napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji pišu kako će veliku ulogu u izboru novog trenera imati Messi koji već mjesecima odbija produžiti ugovor. Nagađa se kako bi argentinski majstor, koji ima ugovor do lipnja 2018., čak mogao napustiti klub ukoliko neće biti zadovoljan izborom novog šef stručnog stožera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sampaoli se najglasnije spominje

Kao novi trener najglasnije se spominje Jorge Sampaoli. Argentinac je početkom sezone stigao u Primeru i radi čuda na klupi Seville koja se nalazi na trećem mjestu Primere. Bivši izbornik čileanske reprezentacije forsira presing i napadački nogomet i lako bi se uklopio u Barcelonine zahtjeve.

Među kandidatima su i trener Athletic Bilbaoa Španjolac Ernesto Valverde, te Argentinac na klupi Tottenhama Mauricio Pochettino. Mediji spominju i aktualnog pomoćnog trenera Juana Carlosa Unzuea, te Unai Emeryja koji vodi PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo