NAKON DEBAKLA U RIJECI KRANJČAR PODNIO OSTAVKU: / 'Više nisam sretan u Dinamu, pritisci su preveliki'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Kao što je bilo i za očekivati, trener Dinama Zlatko Kranjčar podnio je ostavku nakon debakla na Rujevici.

18.9.2016.
21:35
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je u prošlom kolu neočekivano u Maksimiru poražen od Osijeka (0-1). Koji dan kasnije na startu Lige prvaka je stradao na gostovanju kod Lyona (0-3), a nakon te je utakmice predsjednik kluba Mirko Barišić javno rekao da Kranjčar ne smije izgubiti na Rujevici.

Image
RIJEKA DO VRHA NAPUNILA MREŽU MODRIH: /

Dinamo ne pamti kad je zadnji put bio ovako pregažen!

Image
RIJEKA DO VRHA NAPUNILA MREŽU MODRIH: /

Dinamo ne pamti kad je zadnji put bio ovako pregažen!

'Moja prisutnost nije dobra'

A Dinamo ne samo da je izgubio, nego je potpuno pregažen u Rijeci. U hrvatskom mu se prvenstvu takav poraz dogodio samo jednom - 2007. godine kada je istim rezultatom slavio Slaven Belupo. Kranjčar je nakon poraza otišao pozdraviti Dinamove navijače i već je to bio prilično jasan znak da se oprašta, a nešto kasnije je pred novinarima objavio da podnosi ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to Uprava tražila od mene, sam sam odlučio odstupiti nakon trećeg poraza u nizu. Više nisam sretan u Maksimiru, preveliki su pritisci i odlazim", rekao je Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Logično je da zbog interesa Dinama moja prisutnost nije dobra. Odlučio sam se maknuti i omogućiti nekome drugome da ostvari bolji rezultat. Nije nimalo ugodno doživjeti treći poraz u nizu. Igrači to neće osjetiti kao što osjećam ja", dodao je Cico.

Za kraj jj zahvalio igračima, navijačima i medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad neću biti zadovoljan i sretan, maknut ću se sam - to sam rekao već ranije. Nesretan sam, žao mi je zbog poraza kao dinamovcu, potekla mi je suza kad sam išao našim navijačima zahvaliti. Da smo i pobijedili večeras, isto bih napravio", zaključio je.

Treći odlazak iz Dinama

Kranjčar je u srpnju ove godine po treći put stigao na klupu Dinama, ali se ovoga puta zadržao tek dva i pol mjeseca iako je izborio plasman u Ligu prvaka. Kranjčar je prvi put postao trener Dinama 1994. godine, te se zadržao do 1996., a drugi je put vodio momčad tijekom 1998. Prije svog trećeg dolaska u Maksimir uspio je 2002. godine sa Zagrebom osvojiti naslov prvaka Hrvatske, a od 2004. do 2006. bio je hrvatski izbornik i vodio reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon devet odigranih kola u ovoj sezoni Dinamo zauzima treće mjesto na ljestvici s 19 bodova, četiri manje od vodeće Rijeke, a tri od drugoplasiranog Osijeka.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo