NAJVEĆE GUARDIOLINO RAZOČARANJE RASPAMETILO KRITIČARE: / On kao da nije s ovog svijeta

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Vratar Manchester Cityja Claudio Bravo sinoć je protiv Manchester Uniteda imao nekoliko sjajnih obrana vrijednih divljenja.

28.4.2017.
9:51
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Posebno se pamte dvije vezane obrane koje su se dogodile u 24. minuti susreta, prilikom jednog napada Crvenih vragova. Lopta je bila ubačena s lijeve strane, s ruba kaznenog prostora. Čileanski vratar GrađanaClaudio Bravo prvo je sjajno lijevom rukom boksao loptu koja je došla do Henriha Mhitarjana, da bi onda moćno, suvereno, bez greške, ukrotio jedan nezgodni udarac armenskog nogometaša koji je tukao s nekih 11 metara, bio u dobroj prilici za postizanje zgoditka, ali nije nogometaš Uniteda uspio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Bravo se ove sezone našao na udaru kritika medija, navijača i trenera Cityja Pepa Guardiole. Čileanac je stigao prošlog ljeta u Manchester City iz Barcelone na inzistiranje Guardiole. Njegov dolazak značio je automatski odlazak Engleza Joa Harta, koji je deset godina bio prvi vratara kluba. To je, očekivano, razočaralo fanove.

Razočarali su njih i nastupi novog broja jedan te se sve glasnije pričalo kako je on Guardiolina pogreška. Mediji su pisali kako se Bravo muči sa životom u Engleskoj te se ne može se prilagoditi zahtjevima Premier lige, a nije mu drago niti vrijeme u gradu Manchesteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga se navodno bio požalio prijateljima da žali jer je napustio Barcelonu te da bi se rado vratio čak i ako bi to značilo da će biti pričuva Marcu-Andreu ter Stegenu. No, u jučerašnoj utakmici na Emiratesu, koja je završila 0-0, bio je odličan.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo