NAJVEĆA PRIJETNJA HRVATSKOJ: / 'Fenomenalan je igrač, moramo ga dobro paziti'

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ

Hrvatska nogometna reprezentacija u Rovinju odrađuje posljednje dane priprema za Europsko prvenstvo u Francuskoj, a igrači ne skrivaju optimizam.

31.5.2016.
14:18
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Potvrdio je to i Milan Badelj iza kojeg je vrlo dobra sezona u redovima Fiorentine. Izbornik Ante Čačić iznimno cijeni nekadašnjeg veznjaka Dinama koji bi na Euru mogao imati mjesto u udarnoj postavi.

'Pritisak je velik'

"Prvi dojmovi su sjajni, jako smo zadovoljni uvjetima, isto kao što smo bili i u Sv. Martinu na Muri. Nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu, bez ozljeda do kraja priprema za Europsko prvenstvo. Činjenica je da imamo izrazito kvalitetne igrače u veznom redu na koje možemo biti ponosni, ali i druge su nam pozicije pokrivene igračima visoke kvalitete", prenosi Badeljevu izjavu internetska stranica HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Čačić ovog utorka mora donijeti konačnu odluku koja će 23 igrača putovati na kontinentalnu smotru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je jako nezahvalno, izborniku je možda i najteže kada dođe taj dan. Ovoga puta čak i posebno teško jer mi se čini da svi koji su bili pozvani na pripreme zaslužuju i otići u Francusku. Sjećam se proteklih priprema za velika natjecanja, poznat mi je taj osjećaj jer svaki trening i svaku pogrešku igrač gleda kao potencijalno odlučujuću. Pritisak je velik", pojasnio je Badelj.

S Çalhanogluom u HSV-u

Badelj je svojedobno u HSV-u igra s Hakanom Çalhanogluom (22), sjajnim veznjakom koji je danas član Bayer Leverkusena i od kojeg bi Hrvatskoj mogla prijetiti najveća opasnost na otvaranju natjecanja protiv Turske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrao sam s Çalhanogluom u Njemačkoj, fenomenalan je mladi igrač, a o njemu se već apsolutno sve zna. Ne samo zbog slobodnih udaraca, nego zbog igre u oba smjera i moramo ga dobro paziti", zaključio je Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo