NAJTEŽI TRENUCI KARIJERE: / Mamićev posao godine out do kraja sezone

Image
Foto: AFP, OZAN KOSE

Jozo Šimunović, bivši branič Dinama koji sada kruh zarađuje u škotskom velikanu Celticu, u srijedu je operirao koljeno i za njega je prvenstvena sezona gotova.

25.3.2016.
18:23
AFP, OZAN KOSE
VOYO logo

Jozo Šimunović proživljava najgore dane u karijeri. Hrvatski reprezentativac do 21 godine, te standardni branič Celtica već je dva mjeseca bez utakmice u nogama. Posljednju utakmicu odigrao je 23. siječnja protiv St. Johnstonea, a nakon toga je uslijedila stanka.

Ozljeda se pogoršala

Klupski liječnici prvo su mislili kako će Šimunović biti out do šest tjedana, ali se njegova ozljeda pogoršala i Šimunović je morao na operaciju, piše Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupio 17 nastupa, zabio jedan pogodak

Tako je za njega ova sezona gotova i svoje suigrače bodriti će s tribina, u njihovom lovu na naslov prvaka Škotske. Šimunović je ove sezone odigrao ukupno 17 nastupa za Celtic. Od posljednjih 11 ligaških susreta, Šimunović je odigrao svih 90. minuta u njih čak devet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek u srazovima protiv Aberdeena i Hamilton Academicala, trener ga je izvadio iz igre prije isteka devedesete minute jer je Celtic već imao osiguranu pobjedu. Uz navedeno, Šimunović se i jednom upisao u strijelce, u dvoboju protiv Dundee Uniteda 15. siječnja ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šimunović je početkom rujna 2015. godine službeno potpisao ugovor s Celticom u vrijednosti sedam milijuna eura, što je za Zdravka Mamića bio posao godine što se tiče prodaje igrača. Iz razloga što ga je prodao za relativno velike novce kad je on u pitanju. Ugovor s Celticom je potpisan na 5 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo