Najluđe policijsko zaustavljanje u povijesti?!

Ovako nešto moguće je valjda samo u domovini nogometa. Vratara Birminghama Bena Fostera policija je 'sačekala' baš nakon povijesnog uspjeha u Carling Cupu.

15.3.2011.
16:00
VOYO logo

Euforija zbog prvog velikog trofeja koji je Birmingham osvojio u zadnjih 48 godina još se nije stišala u ovom engleskom milijunskom gradu. Vratar Ben Foster otkrio je engleskim medijima kakva mu se komična situacija dogodila nakon pobjede njegovog Birminghama protiv Arsenala u finalu Carling Cupa.

Nogometaši Birminghama pobijedili su u toj za njih povijesnoj utakmici 2:1, a junak susreta i službeno najbolji igrač bio je upravo Foster.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/6c5bce75e5d82b5f522e44c482b2b207

"Nedaleko od stadiona me zaustavila policija. U retrovizoru sam vidio plava svjetla i pomislio: 'O, ne, sad će me kazniti jer sam napravio neki prekršaj.' Bio sam i malo nervozan, nisam znao što sam skrivio. Ali, oni su me pozvali iz auta i trebalo im je par minuta da mi objasne kako mi zapravo žele reći: 'Bravo majstore!' Samo to su htjeli", opisao je Foster susret s dvojicom vjernih navijača Birminghama na službenoj dužnosti, koji za svoj postupak vjerojatno ne bi dobili pohvale u stanici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policajci su bili i navijači Birminghama. Bilo je zaista lijepo čuti tako lijepe riječi od njih. Zamislite, taman sam odlazio s utakmice u svom automobilu, osvojio sam Carling Cup i oni me zaustave! 'Ma dajte, molim vas, pustite me na miru!' Ali, nasreću, nisam morao brinuti. Eto koliko ovaj trofej znači našim navijačima, stvarno ga zaslužuju", zaslužio je Foster.

Vezani članak:

arti-201102281138006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo