Najljepša vijest za Barcelonu na početku godine

Ponajbolji svjetski nogometaš Lionel Messi ovaj se četvrtak vraća u Barcelonu iz rodne Argentine u kojoj je proveo više od mjesec dana.

2.1.2014.
12:16
VOYO logo

Četverostruki osvajač Zlatne lopte se u Buenos Airesu i Rosariju oporavljao od ozljede bedrenog mišića. Tijekom poslijepodneva bi trebao sletjeti u katalonsku prijestolnicu, a očekuje se da će navečer vježbati pod budnim okom trenera Gerarda Martina.

Messi je potpuno oporavljen, ali za vjerovati je da će ga Martino postupno uvoditi ''u vatru''. Glavni je cilj da argentinski genijalac bude na najvišoj razini za derbi protiv Atletico Madrida u 19. kolu Primere, 11. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi ga doveo u punu formu, Martino će mu vjerojatno dati koju minutu protiv Elchea u prvenstvu ove nedjelje i(li) protiv Getafea u Kupu kralja u srijedu.

Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi uspješno je odradio prvi momčadski trening sa suigračima iz Barcelone od sredine studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak predvečer argentinski je majstor trenirao pod nadzorom Gerarda Martina i Barçinog stručnog stožera nakon što se uspješno oporavio od ozljede bedrenog mišića.

Ozlijedio se Messi 10. studenog u 4-1 pobjedi protiv Betisa i otad nije igrao, a njegov se povratnički nastup, iako vjerojatno uz smanjenu minutažu, očekuje već ove nedjelje u Primeri protiv Elchea ili sljedeće srijede u Kupu kralja protiv Getafea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov nastup u punoj minutaži mogao bi se, prema napisima španjolskih medija, dogoditi 11. siječnja u derbiju španjolskog prvenstva protiv Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo