NAJAVILI OKRŠAJ: / Ruski huligani prijete Hrvatskoj, a u domovini ih podupiru u njihovom divljanju

Image
Foto: Screemshot/YouTube
13.6.2016.
18:53
Screemshot/YouTube
VOYO logo

Iste vijesti svakodnevno stižu iz Francuske gdje dobro organizirana ruska vojska huligana sije strah. No, ono što svi osuđuju kao ispade primitivaca u Rusiji, čini se, ne vide tako. Član Ruskog nogometnog saveza i istaknuti parlamentarac Igor Lebedev to ovako shvaća:

"Ne vidim ništa lošega u tučnjavi navijača. Dapače, bravo naši momci, samo tako nastavite."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Brane čast domovine'

Veliki je to odmak od onoga o čemu izvještavaju svjetski mediji podvlačeći da je u pitanju oko 150 dobro utreniranih, hiper-nasilnih huligana koji gradom traže sukobe u kojima je teško stradao i jedan 50-godišnji engleski navijač. Dotični se nalazi u kritičnom stadnju s teškim nagnječenjima mozga nakon što je pretrpio više udarca metalnim šipkama po glavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dečki su obranili čast naše zemlje i nisu dozvolili Britancima da na ikoji način okaljaju našu domovinu", dodao je.

Uefa je podigla više optužnica protiv ruskih navijača. U ovom trenutku protiv Engleza niti jednu, no dvojici je dana zatvorska kazna u trajanju od dva, odnosno tri mjeseca i zabranjeno im je doći u Francusku u sljedeće dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema navodima Daily Maila, ruski huligani više nisu zainteresirani za okršaje s Englezima. Spremni su snagu dokazati na navijačima iz Poljske, Hrvatske i Švedske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Briga nas što Europa o nama misli, ali znamo da nas se svi boje. Engeleze više nitko ne smatra konkurentnima, prestari su, debeli i pijani. Ruske huligane više zanimaju Poljaci, Hrvati i Šveđani, oni su nam pravi suparnici", kazao je jedan od ratobornih ruskih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo