Hajduk nakon ždrijeba šuti i moli za razumijevanje

'O mogućem suparniku u trećem pretkolu hajdukovci će govoriti tek kad izbore plasman u tu rundu natjecanja Europske lige', poručili su s Poljuda i zamolili za razumijevanje.

19.7.2013.
16:52
VOYO logo

Hajduk će, uspije li u Makedoniji idući tjedan sačuvati prednost 2:1 ostvarenu protiv Turnova pred praznim poljudskim tribinama, u trećem pretkolu igrati protiv boljeg iz dvoboja gruzijske Dile iz Gorija, odnosno danskog Aalborga.

Na Poljudu im to trenutačno ne znači previše jer razmišljaju o utakmicama s Rijekom i uzvratu s Turnovom, pa nisu željeli niti komentirati eventualne protivnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O mogućem suparniku u trećem pretkolu hajdukovci će govoriti tek kad izbore plasman u tu rundu natjecanja Europske lige. Do tada će Bijelima sve misli biti usmjerene isključivo na predstojeće vrlo važne susrete s Rijekom (nedjelja, 19 sati), odnosno Turnovom (četvrtak, 17:45 sati). Naravno, bit će trener i igrači na raspolaganju na redovnim konferencijama za novinare, do nedjelje se isključivo koncentrirajući na Rijeku, pa od ponedjeljka na Turnovo. Hvala predstavnicima medija na razumijevanju!", objavili su hajdukovci na službenoj stranici.

Slično razmišlja i trener Lokomotive Tomislav Ivković (Turski Trabzonspor izgledan je suparnik).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate mene. Ne volim pričati hipotetski. Meni je Osijek prvi na pameti. Uzvrat s Dinamom iz Minska će biti teška utakmica i moramo odigrati puno bolje nego smo igrali u prvoj utakmici. Znamo da su u Europi svi favoriti protiv Lokomotive, ali ako odigramo poštenu utakmicu, onako kako znamo i možemo, onda se imamo pravo nadati prolasku", izjavio je Ivković za Sportske novosti, a trener Rijeke, koja bi mogla igrati sa slovenskom Olimpijom ili slovačkom Žilinom, kaže.

"Prema mojim informacijama, Olimpija je postigla pogodak u zadnjoj minuti, ali je dobro igrala. Ali, nemojte slučajno da vas zavara rezultat s priprema (pobjeda Rijeke 4:0), ako nam suparnik bude slovenska momčad. Ovo će biti sasvim drukčija utakmica! Ali, tko god dođe, bit će velika prepreka, ali ne onakva koje se trebamo bojati i sigurno ne nepremostiva. Neće to biti protivnik od kojega treba strijepiti i protiv kojeg bi već unaprijed upisali male öanse. Iako, teško je govoriti o zadovoljstvu ili nezadovoljstvu, sačekajmo epilog, pa ćemo moći nešto više govoriti", rekao je Matjaž Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduku su prijetili:

Beroe Stara Zagora (BUL)/Hapoel Tel-Aviv (ISR), Sevilla FC (ESP) , Metalurg Donjeck (UKR), Kuban Krasnodar (RUS), Dila Gori (GEO)/Aalborg (DEN), Differdange 03 (LUX)/ Utrecht (NED)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka:

Olimpija Ljubljana (SVN) / Žilina (SVK), Saint-Étienne (FRA), Anorthosis Famagusta (CYP)/Gefle (SWE), Stuttgart (GER), Strømsgodset (NOR)/Debreceni (HUN), Rapid Wien (AUT)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva:

Trabzonspor (TUR)/Derry City (IRL), Černomorec Odesa (UKR)/Dacia Chisinau (MDA), Maccabi Haifa FC (ISR)/Khazar Lankaran (AZE) Astra Ploieşti (ROU)/Omonia (CYP), Udinese (ITA), Club Brugge (BEL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo