MRŽNJA KOJA NEMA KRAJ: / Pogledajte kako je izgledalo rukovanje trenera koji ne mogu vidjeti jedan drugoga

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Odnos između Josea Mourinha i Arsenea Wengera bio je jedan od glavnih tema uoči derbija između Manchester Uniteda i Arsenala u 12. kolu engleske Premier lige.

19.11.2016.
14:58
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Mržnja između dvojice trenera poprimila je tijekom godina epske razmjere iako se malo tko uopće može sjetiti kada je sukob počeo i zašto. No, verbalno prepucavanje između Portugalca i Francuza redoviti je scenarij uoči svakog njihovog dvoboja, a dvojac se u sezoni 2014/15 skoro i potukao uz aut-liniju. Prije subotnje utakmice Wenger i nije previše dolijevao ulje na vatru, ali za Mourinha se to ne može reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho se hvali statistikom

"Mislim da gospodin Wenger ima poštovanje drugih, za razliku od mene. No, ja sam svoj posljednji naslov osvojio prije 18 mjeseci, a ne prije 18 godina", piknuo je trener Uniteda svoga kolegu.

Mourinho razlog za bahatost nalazi i u međusobnim dvobojima protiv Wengera: kao trener Chelseaja je 14 puta igrao protiv Arsenala i izgubio samo jednu utakmicu i to onu najmanje bitnu - engleski Superkup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, Mourinho i Wenger su se prije subotnjeg ogleda po protokolu morali rukovati, što se i dogodilo. Bio je to, međutim, prilično smiješan kontakt u kojem je svatko gledao na svoju stranu i tražio način da što prije pobjegne...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo