MOŽE BIRATI: / Tri njemačka i jedan talijanski prvoligaš u lovu na Hrvata

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Već je neko vrijeme poznato da bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivo Iličević na kraju aktualne sezone napušta redove HSV-a. Gdje će nastaviti karijeru, zasad još nije poznato.

25.4.2016.
10:30
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Prema pisanju Hamburger Morgenposta, tri su njemačka prvoligaša zainteresirana za 29-godišnjeg ofenzivnog veznjaka. U igri su Werder, Eintracht Frankfurt i Hoffenheim, ali i jedan neimenovani klub iz talijanske Serije A.

Slobodan igrač

Iako su njemački mediji još prije dva mjeseca pisali da je Iličević najbliži Werderu, Morgenpost tvrdi da naš nogometaš još nije donio konačnu odluku. Razlog leži u činjenici da se sva tri spomenuta njemačka kluba trenutno bore za ostanak u Bundesligi, a Iličević će odabrati tek nakon okončanja te borbe jer želi karijeru nastaviti u prvoligaškom društvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Ivo Iličević

Iličević je nakon dolaska trenera Bruna Labbadije postao jedan od ključnih igrača HSV-a. Ove je sezone odigrao 30 utakmica u Bundesligi i Kupu, upisavši pritom četiri pogotka i isto toliko asistencija. S klubom se ipak nije uspio dogovoriti oko financijskih uvjeta za nastavak suradnje, tako da će na ljeto promijeniti sredinu kao slobodan igrač.

Naš nogometaš dosad nije napuštao Njemačku, prije HSV-a je igrao za Darmstadt, Bochum, Greuther Fürth i Kaiserslautern. Za hrvatsku je reprezentaciju skupio osam nastupa, a posljednji je put dres nacionalne momčadi nosio protiv Islanda, u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo