MOURINHO, WENGER I KLOPP NA NOGAMA: / Njemačka zvijezda završila na transfer-listi, cijena prava sitnica

Image
Foto: AFP, ROMAN KRUCHININ

Samo pola godine nakon što je uz 40 milijuna odštete došao u PSG, sjajni njemački reprezentativac Julian Draxler (23) neočekivano se našao na transfer-listi.

20.8.2017.
12:34
AFP, ROMAN KRUCHININ
VOYO logo

Parižani su u zimskom prijelaznom roku doveli Draxlera iz Wolfsburga i predstavili ga kao novu zvijezdu koja će u godinama koje slijede oduševljavati navijače PSG-a. Njemački krilni igrač je ostavio dobar dojam u pola sezone, ali PSG je ovo ljeto krenuo u veliku kupovinu i odjednom za Draxlera više nema mjesta u momčadi.

Izvisio pored Neymara i Mbappea

Bogati francuski klub u katarskom vlasništvu od Barcelone je kupio Neymara za 222 milijuna eura, a očekuje se da će u idućim danima realiziratii transfer Kyliana Mbappea iz Monaca za otprilike 180 milijuna eura. Uz ubojitog Edinsona Cavanija koji je još od ranije u klubu, za Draxlera jednostavno više nema mjesta u ofenzivnoj liniji PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirror piše da su Parižani sada spremni prodati Nijemca i za manji iznos nego što su ga kupili što je, s obzirom na ovoljetne cijene na nogometnom tržištu, prava sitnica. Izazvalo je to uzbunu među europskim klubovima, ponajprije engleskima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako Mirror navodi da su u završnici prijelaznog roka Draxlera spremni u svoje redove dovesti Arsenal, Manchester United i Liverpool. Arsenalov menadžer Arsene Wenger je pratio Draxlerov razvoj još otkad je imao 17 godina i namjeravao ga je dovesti na Emirates. Sada mu se možda napokon pruža prilika, baš kao i Liverpoolovom menadžeru Jürgenu Kloppu koji mladića dobro zna iz Bundeslige i razmatrao je njegovo dovođenje na zimu.

Kapetan na Kupu konfederacija

Novi u ovoj priči je Jose Mourinho koji je ovo ljeto silno želio dovesti našeg Ivana Perišića, ali nije postigao dogovor s Interom. Sada je navodno bacio oko na Draxlera koji također najčešće pokriva poziciju lijevog krila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Draxler je karijeru počeo u Schalkeu iz kojeg je 2015. prešao u Wolfsburg. Za njemačku je reprezentaciju skupio već 35 nastupa, a na ovoljetnom je Kupu konfederacija kao kapetan predvodio Elf do naslova. Bio je proglašen i najboljim igračem turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo