MOURINHO U RATU S POKEMONIMA: / Igračima dopušta puno toga, ali je jednu stvar ipak zabranio

Image
Foto: AFP, JON SUPER

Igrica Pokemon Go zaludjela je posljednjih dana svijet, ali na jedno je mjesto malim izmišljenim bićima zabranjen ulaz - u svlačionicu Manchester Uniteda.

24.7.2016.
20:28
AFP, JON SUPER
VOYO logo

Opsjednute Pokemonima postale su i mnoge nogometne zvijezde, poput Pierre-Emericka Aubameyanga ili Antoinea Griezmanna. No, igrači Manchester Uniteda morat će izbjegavati igricu. Možda ne cijelo vrijeme, ali 48 sati uoči utakmica - obvezno. Tako je, tvrdi Daily Star, naredio novi menadžer Jose Mourinho.

'Brinu ga Pokemoni'

"Jose želi imati odličan odnos s igračima i svima u klubu i smatra da je dobro za njih da se opuštaju i uživaju izvan treninga i utakmica. Jedina stvar koja ga brine su Pokemoni. Rekao je igračima da 48 sati prije utakmice moraju ostaviti igricu i koncentrirati se na taktiku", otkrio je izvor iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho je uveo opušteniji način života u klubu od onoga koji je zahtijevao kruti bivši trener Louis van Gaal. Jedna od prvih odluka mu je tako bila uklanjanje sustava nadzornih kamera vrijednog tri milijuna eura jer nije želio da se igrači osjećaju kao u Big Brotheru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo